Blogs & stageverhalen

Blogs

Beschikbare blogs: 4

 • Infografic Astrum College
  23 september 2016

  Pasgeboren en (taak)volwassen

  De kop is eraf, we zijn weer begonnen….
Enkele weken geleden in Ede en Veenendaal en nu ook in Velp. En hoe in Velp! Met de lancering van de nieuwe naam en nieuw huisstijl gaat locatie Velp in de toekomst door als het Astrum College.

  Lees meer
 • ROC A12 Uitblinker Methap en Jannemieke
  31 mei 2016

  Krenten uit de pap

  Stel je voor: een zaal met professioneel licht en opzwepend geluid – verzorgd door onze PET-studenten – en enthousiasmerende confettispuiters. Een presentator die met de soepelheid en enthousiasme van Matthijs van Nieuwkerk de middag aan elkaar praat (bedankt Rien ter Veen!). Gespannen fanclubs bestaande uit ouders, opa’s, oma’s, broers, zussen,  docenten, studenten en vertegenwoordigers van stagebedrijven (jawel, het Ministerie van OC&W en Instituut Beeld & Geluid waren er ook bij). En last but not least een heuse vakjury bestaande uit de ROCA12-uitblinker van vorig jaar: Nick de Roo, Stefan van der Meeren (ondernemer van het jaar Ede) en ikzelf als voorzitter…. Wat een feest om bij te zijn!

  Lees meer
 • Jannemieke Wijgergangs
  21 april 2016

  Met Kairos rond de eettafel

  6 april bezochten wij met enkele collega’s de jaarlijkse mbo-conferentie van het Consortium van Innovatie, in Groningen. Met dit jaar lezingen en workshops rond het thema ICT en wat dit voor het onderwijs kan betekenen. 

  Lees meer
 • Jannemieke Wijgergangs
  1 april 2016

  The proof of the pudding is in the eating

  De afgelopen periode heb ik op alle locaties van ROC A12 overleggen bijgewoond van locatiedirecteuren met zijn of haar teamleiding. Voor mij vooral bedoeld om sfeer te proeven, te kijken hoe iedereen er bij zit, energie te voelen en op inhoud - indien relevant en toegestaan :) - mee te praten.

  Lees meer