Blogs & stageverhalen

Blogs

Beschikbare blogs: 13

 • thomas_cremers_topssporter_dulon_ede
  6 november 2017

  Thomas Cremers: "Mijn droom is van sport mijn werk maken"

  Thomas Cremers (18 jaar), vierdejaarsstudent sport en bewegen van het Dulon College in Ede, won in de zomer de bronzen medaille op de wereldkampioenschappen Duathlon en werd daarna ook nog eens Nederlands kampioen Duathlon. Thomas, een topsporter die duidelijke keuzes maakt in zijn leven.

  Lees meer
 • genomineerde uitblinker 2017 Mandy Versluis
  15 augustus 2017

  Mandy Versluis: “Geen probleem houdt mij tegen, ik zoek altijd naar oplossingen”

  “Ik was heel verrast toen meneer Derksen aangaf dat hij en mijn andere docenten mij genomineerd hadden. Het is een hele nieuwe ervaring en ik ben benieuwd hoe het allemaal gaat lopen en wat er gaat gebeuren. Het hele traject als uitblinker zal mijzelf waarschijnlijk ook sterker maken. Ik vind het soms nogal moeilijk om in het middelpunt te staan of over mijzelf te vertellen. Maar ik verwacht door alle hulp, toch goed op het podium te kunnen staan tijdens de finale en mijzelf goed te kunnen presenteren.”

  Lees meer
 • Blog Dennis van Doodewaard genomineerd uitblinker 2017
  15 augustus 2017

  Dennis van Doodewaard: "Wat je ook studeert: pak je kans en investeer in je toekomst!"

  “ Ik hoop dat ik via deze weg wat kan bijdragen aan de kwaliteitsverbetering binnen de afdeling Zorg.”

  Lees meer
 • Inez Beijer Dulon College mbo-opleiding Verpleegkunde
  14 augustus 2017

  Inez Beijer: "Met de opleiding verpleegkunde kan ik nog alle kanten op”

  “Op mijn 19e had ik al een niveau 4 diploma Tandartsassistente op zak. Toch wilde ik doorleren. Ik heb me daarom aangemeld voor de opleiding Verpleegkunde in Ede. Een opleiding waar je veel kanten mee op kunt en veel van het vak leert in de praktijk.

  Lees meer
 • blog Leo Smid docent sport en bewegen
  14 augustus 2017

  Leo Smid: “Betrokkenheid en kleinschalig onderwijs”

  “Dulon is een fijne school, waarbij we op allerlei fronten laten zien dat we betrokken zijn bij onze studenten. Je krijgt les in een kleinschalig onderwijsgebouw waar docenten de studenten bij naam kennen. We weten hoe het met onze studenten gaat en we zorgen voor betrokkenheid met ouders."

  Lees meer
 • blog Joost Blad student beveiliger
  14 augustus 2017

  Joost Blad: “Ik wil bijdragen aan een veilig Nederland”

  "Tijdens mijn middelbare school lag de focus op handel en administratie, maar al snel wist ik dat ik de beveiliging in wilde. Ik ben geïnteresseerd in de veiligheid van ons land en wil zorgen dat Nederlanders zich veilig voelen. Later wil ik graag een beveiligingsbedrijf opzetten. Niet alleen als leidinggevende, maar ik wil ook zelf in de praktijk meedraaien."

  Lees meer