Studenten Dulon College

Kom kennismaken met het Dulon College

Wil jij weten hoe het Dulon College er van binnen uitziet of wil jij ontdekken of deze school echt bij je past? Meld je dan aan voor een meeloopdag of rondleiding!

Rondleidingen

Wij bieden de mogelijkheid tot het volgen van een rondleiding op 22 en 23 april. Een docent en student leiden je rond langs de highlights van de school. Wil jij weten hoe het is om te studeren bij het Dulon College en wil jij een kijkje nemen bij ons op school? Meld je dan hier aan voor een van onze rondleidingen! De rondleidingen zijn voor zowel derde als vierdejaars leerlingen. Neem gerust je ouder mee. 

Meeloopdagen

Zou jij wel eens een dagje mee willen lopen op onze school en ontdekken of deze school écht bij je past? Schrijf je dan hier in voor een meeloopdag en maak kennis met onze school! De meeloopdagen vinden op verschillende dagen plaats. Wat deze data zijn, hoor je wanneer de opleiding contact met jou opneemt.

Themaweken

De komende weken komen verschillende thema’s aan bod. Tijdens deze themaweken geven wij een aantal opleidingen extra aandacht. Zo kun je onze Dulon-spellen spelen waarbij jij meer te weten komt over de verschillende opleidingen bij het Dulon College. Ook is het mogelijk om in deze themaweken in gesprek te gaan met docenten en studenten. Klik hier voor meer informatie over de themaweken!

Informatiepakket

Ben jij nu al benieuwd naar meer informatie over het Dulon College en de opleidingen die wij aanbieden? Vraag dan hier een informatiepakket aan en wij sturen je er thuis eentje toe.

Veiligheid voorop

In verband met het coronavirus besteden wij er alle aandacht aan om onze meeloopdagen en rondleidingen zo veilig mogelijk aan te bieden. We volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM. Net als in de rest van het schoolgebouw, is het verplicht om tijdens de meeloopdag en rondleiding een mondkapje te dragen.

 

Rijk Hofman bezoekt het Dulon College