Handel Ede

Handel

Dulon College

We willen je graag helpen bij het vinden van een opleiding die bij je past. Ben jij derde- of vierdejaars vmbo- of havoleerling en ben jij je aan het oriënteren op een mbo-opleiding? Houd dan een plekje vrij in je agenda voor onze open dagen!

Promotievideo | Handel | mbo opleidingen - Dulon College Ede

Verkoop en inkoop, daar draait het allemaal om bij Handel. Met passende productstyling, persoonlijk klantcontact én service, zorg jij voor klantenbinding en het behalen van goede omzetresultaten.

Bekijk de opleidingen in de richting Handel.

Bezoek onze school online!

Nieuwsgierig hoe het Dulon College er van binnen uitziet? Neem alvast een kijkje via dit filmpje of klik hier voor een digitale rondleiding. We hebben onze deuren online voor jou geopend, zodat jij onze school vanuit jouw luie stoel thuis kan bekijken en alles te weten kan komen over onze opleidingen! Wil je hierna nog meer informatie over onze school? Bekijk dan ons YouTube-kanaal voor meer video’s.

Aanmelden

Heb jij de keuze voor jouw vervolgopleiding gemaakt en wil jij je aanmelden? Lees hier dan alles over de aanmeldprocedure.

Lastig om te kiezen?

Vind je het nog lastig om de juiste studiekeuze te maken? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Heb je een vraag? 

Op deze pagina vind je een aantal hulpmiddelen om zelf aan de slag te gaan. En kom je er niet uit, dan kun je altijd mailen naar steljevraag@duloncollege.nl

Versneld traject dankzij goede prestaties

Twee dagen in de week heb ik projectdagen en werk ik in groepen. Een deel van de week werken we in de Leertuin. Je mag dan zelf kiezen wat je wil gaan doen. Via een speciale schoolsite kies je een opdracht uit. Deze wordt ook gecontroleerd en afgevinkt als het voldoende is. Het is heel anders dan ik had verwacht. Je krijgt meer vrijheid dan op de middelbare school. Je leert plannen en hebt veel verantwoordelijkheid. Lees het hele verhaal van Marnix, student Manager Retail.

Studiekosten

Studiekosten

Studiekosten

De kosten van een mbo-opleiding zijn voor een bol-opleiding of bbl-opleiding verschillend.

Lees verder