Management Support Ede

Management Support

Dulon College

We willen je graag helpen bij het vinden van een opleiding die bij je past. Ben jij derde- of vierdejaars vmbo-leerling of havoleerling en ben jij je aan het oriënteren op een mbo-opleiding? Houd dan op zaterdag 23 januari 2021 van 10.00 uur tot 15.00 uur een plekje vrij in je agenda voor onze online open dag!

Ben jij graag van alles op de hoogte en ga je georganiseerd te werk? Dan zijn veel bedrijven op zoek naar jou! Jij bent de onmisbare schakel tussen collega’s, klanten en leveranciers. De administratieve en ondersteunende taken liggen bij jou; van binnenkomende telefoontjes en mails tot de notulen tijdens een vergadering.

Bekijk de opleidingen van Management Support

Online presentaties

We willen je graag zo goed mogelijk helpen bij het kiezen van een passende opleiding, dat is in deze tijden extra lastig. Daarom hebben we tijdens een online open dag online presentaties opgenomen om jou toch te kunnen helpen bij het maken van een goede keuze voor je opleiding. Bekijk hier de online presentaties terug.

Vind je het nog lastig om de juiste studiekeuze te maken? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Aanmelden

Heb jij de keuze voor jouw vervolgopleiding gemaakt en wil jij je aanmelden? Lees hier dan alles over de aanmeldprocedure.

Binnen kijken bij onze scholen

Nieuwsgierig hoe het Dulon College er van binnen uit ziet? Neem alvast een virtueel kijkje! Of bekijk ons YouTube-kanaal voor meer video’s. 

Heb je een vraag? 

Op deze pagina vind je een aantal hulpmiddelen om zelf aan de slag te gaan. En kom je er niet uit, dan kun je altijd mailen naar steljevraag@duloncollege.nl 
 

Ik wil altijd al secretaresse worden. Als kind ging ik mee naar het kantoor van mijn vader en zag daar het werk van zijn assistente. Dat vond ik toen al zo leuk.
Daphne Geessink
Student Management Assistent

School en de praktijkervaring hebben mij echt verder gebracht

Daphne: "Ik rond nu zelf bijna de opleiding Management Assistant af. Mijn uiteindelijke doel is een goede Personal Assistant (PA) zijn. Dat gaat net iets verder. Je assisteert dan iemand in de hoogste functies en draagt ook zorg voor zijn of haar privé-afspraken.Wanneer deze opleiding echt bij je past? Als je zin hebt om talen te leren, flexibel bent, snel kunt schakelen, goed kunt organiseren en met mensen kunt omgaan. Het fijne is dat je met dit diploma alle kanten op kunt. De opleiding is heel breed, dus je vindt altijd wel je eigen weg in dit vak." Lees het hele verhaal van Daphne Geessink, student Management Assistent. 

Studiekeuze

Studiekeuze

Studiekeuze

Het maken van een studiekeuze is best lastig, maar ook heel leuk. Hoe kom je erachter wat bij jou past?

Lees verder

Verhaal Daphne Geessink

Het verhaal van Daphne

Als kind ging ik mee naar het kantoor van mijn vader en zag daar het werk van zijn assistente. Dat vond ik toen al leuk.

Lees verder

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Check voordat je je aanmeldt voor een opleiding welk diploma je nodig hebt en of er andere toelatingseisen zijn!

Lees verder

Studiekosten

Studiekosten

Studiekosten

De kosten van een mbo-opleiding zijn voor een bol-opleiding of bbl-opleiding verschillend.

Lees verder