Veiligheid Dulon College Ede Veenendaal

Veiligheid

Dulon College

We willen je graag helpen bij het vinden van een opleiding die bij je past. Ben jij derde- of vierdejaars vmbo-leerling of havoleerling en ben jij je aan het oriënteren op een mbo-opleiding? Houd dan op zaterdag 23 januari 2021 van 10.00 uur tot 15.00 uur een plekje vrij in je agenda voor onze online open dag!

Jij gaat voor een veilige wereld, waarin respect voor elkaar centraal staat. Als beveiliger zorg je voor veiligheid op kantoren, havens, vliegvelden, bedrijventerreinen, scholen, musea of overheidsgebouwen. En wat dacht je van het beveiligen van grote evenementen en festivals?

Bekijk de opleidingen van Veiligheid

Online presentaties

We willen je graag zo goed mogelijk helpen bij het kiezen van een passende opleiding, dat is in deze tijden extra lastig. Daarom hebben we tijdens een online open dag online presentaties opgenomen om jou toch te kunnen helpen bij het maken van een goede keuze voor je opleiding. Bekijk hier de online presentaties terug.

Vind je het nog lastig om de juiste studiekeuze te maken? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Aanmelden

Heb jij de keuze voor jouw vervolgopleiding gemaakt en wil jij je aanmelden? Lees hier dan alles over de aanmeldprocedure.

Binnen kijken bij onze scholen

Nieuwsgierig hoe het Dulon College er van binnen uit ziet? Neem alvast een virtueel kijkje! Of bekijk ons YouTube-kanaal voor meer video’s. 

Heb je een vraag? 

Op deze pagina vind je een aantal hulpmiddelen om zelf aan de slag te gaan. En kom je er niet uit, dan kun je altijd mailen naar steljevraag@duloncollege.nl 
 

Tijdens mijn opleiding Beveiliging kreeg ik de kans om 20 weken stage te lopen bij de gevangenis in Nieuwegein. Die kans liet ik niet voorbijgaan."
Ilona Udink
Student Beveiliging

Stagelopen in de gevangenis met als einddoel een baan bij de politie

Ilona: “Ik krijg vaak de vraag hoe het als meisje is om te werken in de Beveiliging. Dat frustreert mij wel eens, want juíst als vrouw kun je goed werken in dit soort beroepen en ben je een aanwinst. Vrouwen treden heel anders op; die zijn vaak vriendelijker en rustiger en hebben een andere visie met positieve blik. Gelukkig, zie je steeds meer vrouwen in het vak, dus er verandert wel iets.” Zelf loopt Ilona stage in de gevangenis. "Natuurlijk was het de eerste tijd heel spannend. Ik ben 18 jaar, het jongste meisje dat daar rondliep tussen 420 gedetineerden. Ik kreeg in het begin vervelende opmerkingen van de gevangenen en moest daar mee om leren gaan. In de tweede week heb ik de knop omgezet, mijn houding aangepast en respect afgedwongen door aan te geven dat ik daar ben voor mijn werk.” Lees het hele verhaal van Ilona, student Beveiliging.     

Verhaal Ilona Udink

Ilona Student Beveiliging

Stagelopen in de gevangenis

Ilona: "Ik zag het als dé uitdaging om zelfverzekerd te worden en sterker in mijn schoenen te gaan staan."

Lees verder

Studiekeuze

Studiekeuze

Studiekeuze

Het maken van een studiekeuze is best lastig, maar ook heel leuk. Hoe kom je erachter wat bij jou past?

Lees verder

Aanmeldprocedure

aanmelden

Aanmeldprocedure

Weet je al wat je wil doen? Meld je aan! Daarvoor moet je wel een aantal stappen doorlopen.

Lees verder

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Check voordat je je aanmeldt voor een opleiding welk diploma je nodig hebt en of er andere toelatingseisen zijn!

Lees verder

Studiekosten

Studiekosten

Studiekosten

De kosten van een mbo-opleiding zijn voor een bol-opleiding of bbl-opleiding verschillend.

Lees verder