Buurtbewoners maken kennis met het Dulon College

Buurtbewoners op bezoek bij het Dulon College

29-09-2017

Het Dulon College kreeg op 28 september bezoek van de buurtbewoners van de Reehorsterweg en de leerlingen van de omringende basisscholen en voortgezet onderwijs. Zij waren uitgenodigd om kennis te komen maken met studenten en docenten van het Dulon College. 

Vanaf het nieuwe schooljaar heet de locatie Reehorsterweg van ROC A12 het Dulon College.

Het Dulon College is een mbo-school waar uitdaging, ontwikkeling en praktijk centraal staan. Om dit te laten zien, organiseerden studenten een activiteitenmiddag met workshops en leuke activiteiten voor alle leeftijden. Voor de kleine bezoekers was er een springkussen en ze werden geschminkt door studenten pedagogisch medewerker. Tijdens de ‘weerbaarheidstraining’ van het team Veiligheid ging het er soms hard aan toe. De studenten van sport en bewegen daagden de bezoekers uit voor een sportieve middag op het gezonde schoolplein waaronder darten in het groot en penalty schieten in een pannakooi.
 
Tijdens Open Dagen komen toekomstige studenten sfeer proeven en krijgen ze informatie over opleidingen van het Dulon College. Ook bekende vlogger Rijk Hofman kwam bij het Dulon College langs om te kijken hoe het de studenten bevalt. Bekijk het filmpje