Nieuws

Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 85

 • 12 juli 2022

  Binnenkijken bij…het tijdelijke schoolgebouw van Dulon College

  Na de zomervakantie starten studenten en medewerkers van Dulon College in het tijdelijke schoolgebouw. Inmiddels is de verhuizing in volle gang en zal er ook tijdens de zomervakantie hard gewerkt worden om het tijdelijke schoolgebouw zo goed mogelijk in te richten voor alle nieuwe bewoners.

  Lees meer
 • 31 mei 2022

  Nieuwbouwfestival

  Het hoofdgebouw van het Dulon College ondergaat een grondige makeover. Het gebouw aan de Reehorsterweg 80 wordt tot aan de betonnen structuur gestript en volledig opnieuw opgebouwd. Dit proces begon enkele weken geleden al met de realisatie van een tijdelijk onderwijsgebouw op het terrein van het Dulon College. In de komende weken begint de gedeeltelijke ontmanteling van het hoofdgebouw zodat na de zomer de opbouw kan gaan beginnen.

  Lees meer
 • 29 april 2022

  Met diabetes én smile op gezicht aan het sporten: ‘Iemand kijkt niet op van een insulinespuit’

  Een sportdag specifiek gericht op kinderen en jongeren met diabetes. Studenten Sport & Bewegen van het Dulon College lieten zaterdag in de Van der Knaaphal in Ede jeugdige diabetici samen voetballen en kickboksen. Het hele artikel lees je op De Gelderlander.

  Lees meer
 • 21 december 2021

  Dulon College, Technova College en Astrum College hebben zes topopleidingen

  ​​​​​​Maandag 20 december 2021 zijn de uitslagen van de Mbo Keuzegids 2022 bekendgemaakt. ROC A12 krijgt 62,1 punten uit een totaal van 100 punten. Weer een stapje hoger dan vorig jaar, we staan op plaats 14!

  Lees meer
 • 8 december 2021

  Gouden Schoolkantine Schaal voor Dulon College

  Het Dulon College heeft onlangs de gouden Schoolkantine Schaal 2021-2022 van het Voedingscentrum toegekend gekregen. De schaal laat zien dat de school zich inzet voor een gezonde toekomst voor jongeren.

  Lees meer
 • Gilia Schipper Bert Brand
  3 december 2021

  Scholen werken samen aan doorlopende leerlijnen vmbo-mbo

  EDE- Christelijke Onderwijsgroep (COG) en verschillende vmbo-scholen in de regio gaan de samenwerking aan om doorlopende leerlijnen binnen het onderwijs verder in te richten en te optimaliseren voor leerlingen die een route van het vmbo/pro naar een mbo-opleiding volgen.

  Lees meer