Nieuws

Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 4

 • 19 december 2017

  Dulon College op weg naar de Gouden Kantineschaal Voedingscentrum

  In 2016 werd door locatie Reehorsterweg de Zilveren Kantineschaal behaald. Omdat wij het belangrijk vinden dat de studenten en medewerkers bewust gemaakt worden van een gezonde leefstijl, werken wij volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. We maken hiermee de gezonde keuze tot een makkelijke keuze.

  Lees meer
 • ROC A12 ontvangt kwaliteitskeurmerk voor internationaliseringsactiviteiten
  3 november 2017

  ROC A12 ontvangt kwaliteitskeurmerk voor internationaliseringsactiviteiten

  Afgelopen dinsdag reikte het Nationaal Agentschap Erasmus+ de VET Mobility Charter uit aan vijf onderwijsinstellingen, waaronder ROC A12! De Charter is een certificaat voor bewezen kwaliteit van internationaliseringsactiviteiten en opname in het onderwijscurriculum. De uitreiking vond plaats in Utrecht.

  Lees meer
 • 29 september 2017

  Buurtbewoners op bezoek bij het Dulon College

  Het Dulon College kreeg op 28 september bezoek van de buurtbewoners van de Reehorsterweg en de leerlingen van de omringende basisscholen en voortgezet onderwijs. Zij waren uitgenodigd om kennis te komen maken met studenten en docenten van het Dulon College.

  Lees meer
 • 19 september 2017

  Ondertekening Burgerschapsagenda én oproep aan alle burgemeesters

  Op donderdag 14 september jl. heeft Ton Heerts, voorzitter van de MBO Raad, namens de mbo-scholen zijn handtekening gezet onder de Burgerschapsagenda mbo. Tijdens de speech heeft Ton Heerts een oproep gedaan alle burgemeesters om tenminste één keer per jaar op een mbo-school in hun stad in gesprek te gaan met mbo’ers.

  Lees meer