Nieuws

Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 18

 • Dulon College sponsorloop voor Manege zonder Drempels
  21 december 2018

  Sponsorloop voor Manege zonder Drempels

  Team Veiligheid van het Dulon College loopt een geweldig bedrag bij elkaar met de sponsorloop voor Manege zonder Drempels!

  Lees meer
 • Ik Zorg. Astrum College Dulon College en UPGRADE doen mee
  22 november 2018

  Werkveld bundelt krachten om meer mensen te interesseren voor een baan in Zorg en Welzijn

  Het tekort aan medewerkers in de zorg- en welzijnsector is een van de grootste uitdagingen voor de komende jaren. Als we nu niets doen, dan dreigt een tekort tot wel 125 duizend zorg- en welzijnsmedewerkers in 2022. Daarom startte het Ministerie VWS onlangs de arbeidsmarktcampagne Ik Zorg.

  Lees meer
 • Studenten Dulon College helpen in verpleeghuis Walraven
  19 november 2018

  Studenten helpen in verpleeghuis

  Genieten van boerderijdieren, een lekker kopje chocomel met slagroom erbij. Eerstejaars studenten van het Dulon College in Ede bezorgden ouderen van verpleeghuis Walraven vrijdag een fijne middag. Het was de afsluiting van tien weken praktijkervaring voor 28 studenten van de Mbo-opleidingen verpleegkunde en verzorgende. Deze nieuwe manier van praktijklessen beviel hen.

  Lees meer
 • Deelname Dulon VeVa opleiding Bridge tot Bridge loop
  20 september 2018

  Bridge to Bridge loop

  Vier teams van leerlingen, drie docenten en een oud-leerling van het Dulon College hebben zich zondag 9 september ingespannen op de 5 km business run tijdens de Bridge to Bridge loop, met geweldige resultaten.

  Lees meer
 • Studenten popelen om te beginnen tijdens de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst Dulon College Ede
  19 september 2018

  Zorgopleiding voor werkzoekenden door sterke samenwerking

  Zes grote zorgwerkgevers, een werkgeversvereniging, Leren en Werken regio FoodValley, een opleider en het WerkgeversServicepunt tekenden op 3 september jl. een samenwerkingsovereenkomst om de kansen op werk voor werkzoekenden als verzorgende IG te vergroten. Het resultaat is een verkort leertraject mét baangarantie. Uniek aan deze opleiding en samenwerking is de participatie van zes werkgevers vanaf de start. Een groep van 24 studenten met diverse achtergronden start vandaag met de mbo-opleiding voor Verzorgende IG niveau 3. Kandidaten die al enige tijd zonder werk thuis zitten kunnen na deze opleiding aan de slag in de zorg.

  Lees meer
 • 10 september 2018

  In het nieuws: Zorgopleiding voor werkzoekenden door sterke samenwerking

  Zes grote zorgwerkgevers, een werkgeversvereniging, Leren en Werken regio FoodValley, een opleider en het WerkgeversServicepunt tekenden op 3 september jl. een samenwerkingsovereenkomst om de kansen op werk voor werkzoekenden als verzorgende IG te vergroten.

  Lees meer