Nieuws

Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 9

 • 21 december 2021

  Dulon College, Technova College en Astrum College hebben zes topopleidingen

  ​​​​​​Maandag 20 december 2021 zijn de uitslagen van de Mbo Keuzegids 2022 bekendgemaakt. ROC A12 krijgt 62,1 punten uit een totaal van 100 punten. Weer een stapje hoger dan vorig jaar, we staan op plaats 14!

  Lees meer
 • 8 december 2021

  Gouden Schoolkantine Schaal voor Dulon College

  Het Dulon College heeft onlangs de gouden Schoolkantine Schaal 2021-2022 van het Voedingscentrum toegekend gekregen. De schaal laat zien dat de school zich inzet voor een gezonde toekomst voor jongeren.

  Lees meer
 • Gilia Schipper Bert Brand
  3 december 2021

  Scholen werken samen aan doorlopende leerlijnen vmbo-mbo

  EDE- Christelijke Onderwijsgroep (COG) en verschillende vmbo-scholen in de regio gaan de samenwerking aan om doorlopende leerlijnen binnen het onderwijs verder in te richten en te optimaliseren voor leerlingen die een route van het vmbo/pro naar een mbo-opleiding volgen.

  Lees meer
 • 10 november 2021

  Dulon College vindt een gezonde kantine normaalste zaak van de wereld

  Het dringt meer en meer door tot de maatschappij: bewust en gezond eten hoort de norm te zijn.  

  Lees meer
 • 9 juli 2021

  Eerste nieuwkomers in de ouderenzorg behalen al na anderhalf jaar mbo-diploma

  Eind januari 2020 startten 28 nieuwkomers (statushouders) in Gelderland met het instroomproject Nieuwkomers in de ouderenzorg. Rafah Ferzli (41), die vijf jaar geleden met haar gezin uit Syrië vluchtte, was één van die 28 leerlingen. Na slechts anderhalf jaar studeren aan het Dulon College, kreeg Rafah op dinsdag 6 juli als een van de eersten haar felbegeerde mbo-diploma overhandigd om als gekwalificeerd medewerker aan de slag te gaan als Helpende Plus in de ouderenzorg. Het is een mooi eerste resultaat van het instroomproject waarin onder meer tien ouderenzorgorganisaties, regionale onderwijspartners en elf gemeenten hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen.

  Lees meer
 • 9 juli 2021

  Martin ontvangt eerste praktijkverklaring in het mbo bij Restore

  Eind juni ontving kandidaat Martin zijn praktijkverklaring van mbo-opleider ROC A12/ Dulon College en werd hij in het zonnetje gezet. Martin leerde in de praktijk bij werkgever Restore verschillende vaardigheden. De praktijkverklaring is een bewijs van de opgedane vaardigheden en vakkennis voor de volgende werkgever of biedt een opstap naar een opleiding. Het Leerwerkloket Regio Foodvalley biedt mensen, voor wie een startkwalificatie nog een stap te ver is, perspectief op werk met de praktijkverklaring.

  Lees meer