Nieuws

Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 4

 • Daniella
  13 april 2021

  Diplomering Zij-instromers Verzorgende IG bij Dulon College

  Student Daniella vertelt over de opleiding verzorgende I.G in de regio Food Valley. Het Dulon College, Werkgeversvereniging voor Zorg en Welzijn, UPGRADE, WerkgeversServicepunt regio Foodvalley en diverse regionale zorgorganisaties hebben hun krachten gebundeld om zij-instromers de kans te bieden in de zorg te gaan werken.

  Lees meer
 • 17 maart 2021

  Ontdekdezorg week 2021

  Maandag 22 maart gaat de Ontdekdezorg Week van start! Wij doen ook mee. Wil jij jouw mogelijkheden binnen de sector Zorg & Welzijn ontdekken? Lees dan verder.

  Lees meer
 • 4 februari 2021

  Vacature Docent Zorg / Verpleegkunde

  Het Dulon College en het team Zorg is volop in ontwikkeling en kent een groeiende studentenpopulatie. Wij zijn op zoek naar een docent Zorg / Verpleegkunde met passie voor het vak en de doelgroep van het MBO. Een collega die open staat voor verandering en ontwikkeling. Spreekt dit jou aan en weet jij dit mooie vak op een enthousiaste manier over te brengen op onze studenten en staat ook bij jou de student centraal? Kom dan ons team en het Dulon College versterken!

  Lees meer
 • 27 januari 2021

  Storing Intranet

  Vanwege een storing is ons intranet tijdelijk niet bereikbaar. De IT-afdeling is op dit moment bezig te onderzoeken wat er aan de hand is. We hopen zo snel als mogelijk intranet weer in de lucht te krijgen.

  Lees meer