Nieuws

Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 5

 • 9 juli 2021

  Eerste nieuwkomers in de ouderenzorg behalen al na anderhalf jaar mbo-diploma

  Eind januari 2020 startten 28 nieuwkomers (statushouders) in Gelderland met het instroomproject Nieuwkomers in de ouderenzorg. Rafah Ferzli (41), die vijf jaar geleden met haar gezin uit Syrië vluchtte, was één van die 28 leerlingen. Na slechts anderhalf jaar studeren aan het Dulon College, kreeg Rafah op dinsdag 6 juli als een van de eersten haar felbegeerde mbo-diploma overhandigd om als gekwalificeerd medewerker aan de slag te gaan als Helpende Plus in de ouderenzorg. Het is een mooi eerste resultaat van het instroomproject waarin onder meer tien ouderenzorgorganisaties, regionale onderwijspartners en elf gemeenten hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen.

  Lees meer
 • 9 juli 2021

  Martin ontvangt eerste praktijkverklaring in het mbo bij Restore

  Eind juni ontving kandidaat Martin zijn praktijkverklaring van mbo-opleider ROC A12/ Dulon College en werd hij in het zonnetje gezet. Martin leerde in de praktijk bij werkgever Restore verschillende vaardigheden. De praktijkverklaring is een bewijs van de opgedane vaardigheden en vakkennis voor de volgende werkgever of biedt een opstap naar een opleiding. Het Leerwerkloket Regio Foodvalley biedt mensen, voor wie een startkwalificatie nog een stap te ver is, perspectief op werk met de praktijkverklaring.

  Lees meer
 • Daniella
  13 april 2021

  Diplomering Zij-instromers Verzorgende IG bij Dulon College

  Student Daniella vertelt over de opleiding verzorgende I.G in de regio Food Valley. Het Dulon College, Werkgeversvereniging voor Zorg en Welzijn, UPGRADE, WerkgeversServicepunt regio Foodvalley en diverse regionale zorgorganisaties hebben hun krachten gebundeld om zij-instromers de kans te bieden in de zorg te gaan werken.

  Lees meer
 • 17 maart 2021

  Ontdekdezorg week 2021

  Maandag 22 maart gaat de Ontdekdezorg Week van start! Wij doen ook mee. Wil jij jouw mogelijkheden binnen de sector Zorg & Welzijn ontdekken? Lees dan verder.

  Lees meer
 • 27 januari 2021

  Storing Intranet

  Vanwege een storing is ons intranet tijdelijk niet bereikbaar. De IT-afdeling is op dit moment bezig te onderzoeken wat er aan de hand is. We hopen zo snel als mogelijk intranet weer in de lucht te krijgen.

  Lees meer