Diploma-uitreiking Dulon College

Diploma-uitreiking saai in coronatijd? Niet als je het papiertje krijgt tijdens een….drive-in!

09-07-2020

EDE - Na een turbulent studiejaar vanwege de coronacrisis, was het tijd voor een feestelijke afsluiting met diploma-uitreikingen bij het Dulon College, mbo-school in Ede. De aftrap werd vorige week gedaan met een zeer geslaagde coronaproof drive-in diplomering voor Zorg & Welzijn studenten. Anders dan normaal, maar zeker niet saai!

Afgelopen week haalden de Verpleegkundigen en Verzorgenden afstudeerders hun mbo-diploma op tijdens een spectaculaire drive-in diploma-uitreiking. De studenten stapten uit de auto’s en werden met een hoop getoeter verwelkomd. Daarna werden ze in groepen ontvangen om de belofte van geheimhouding af te leggen, gevolgd door een speech en het tekenen van het diploma.

Ter afsluiting reden de studenten één voor één langs de catering om een heerlijke foodiebag met hapjes en drankjes op te halen. Docenten stonden met een geheven glas om hen uit te zwaaien. “Het waren superleuke, sfeervolle en feestelijke drive-in diplomeringen” aldus docent Zorg. Ondanks het feit dat door de coronacrisis de normale diplomeringen niet door konden gaan heeft het Dulon College door een goede samenwerking, creativiteit en een lach een diploma-uitreiking voor zowel haar studenten hun familie en vrienden neergezet die ze zich altijd zullen herinneren.

De komende weken zullen er op diverse manieren feestelijke diploma-uitreikingen plaatsvinden voor de opleidingen binnen de clusters Handel, Economie & Administratie, Horeca, Toerisme, Recreatie & Wellness en Veiligheid & Sport.

Over Dulon College

Bij het Dulon College doen ze er alles aan om studenten op te leiden tot een vakbekwame, doelgerichte en flexibele professional. Het Dulon College past het onderwijs aan op de studenten. Zo kijken ze wat kenmerkend is voor een bepaald type student en welke onderwijsvorm daar het beste bij past. 
Meer informatie, bekijk de website www.duloncollege.nl