Dulon College vindt een gezonde kantine normaalste zaak van de wereld

10-11-2021

Het dringt meer en meer door tot de maatschappij: bewust en gezond eten hoort de norm te zijn. 

Het is tijd om die normaalste zaak van de wereld waar te maken. Door van de gezonde kantine de gewone kantine te maken. Daarom tekende het Dulon College de Ambitieverklaring van het Voedingscentrum. Team Facilitair & Huisvesting op locatie Dulon College en Sport en Gezondeschoolcoördinator, Iris Kraaijvanger, werken veelvuldig samen met cateraar CIRFOOD om deze boodschap naar buiten te brengen en uit te dragen.  

Cateraar CIRFOOD 

Gezonde voeding en beweging dragen bij aan de concentratie en leerprestaties van studenten. Een gezond voedingspatroon, met gebruik van gezonde producten, levert de voedingsstoffen die belangrijk zijn voor een gezonde groei en ontwikkeling. 

Roos Wolberts, contract manager bij CIRFOOD, laat weten dat CIRFOOD met trots haar handtekening heeft gezet voor een gezonder voedingsaanbod op scholen in het middelbaar beroepsonderwijs. “Het Akkoord Gezonde Voeding op Scholen 2021-2025 is een initiatief van JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) in samenwerking met het Voedingscentrum. Samen streven we naar gezond, of zoals wij zeggen; feed the future!”