Ontdekdezorgweek

Ontdekdezorg week 2021

17-03-2021

Maandag 22 maart gaat de Ontdekdezorg Week van start! Wij doen ook mee. Wil jij jouw mogelijkheden binnen de sector Zorg & Welzijn ontdekken? Lees dat verder!

Van 22 t/m 27 maart vindt de Ontdekdezorg week in 2021 plaats. Dit evenement is gericht op de doelgroep zij-instromers en herintreders. Hierbij is nauw aansluiting gezocht met de landelijke Ik Zorg. imago- en wervingscampagne. De Ontdekdezorg week wordt georganiseerd om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren in een baan in Zorg en Welzijn. Tijdens deze week kunnen zij de mogelijkheden van de sector ontdekken. Ze oriënteren zich, kunnen rondkijken en meteen kennismaken met organisaties bij hen in de buurt.

Ontdekdezorg online

De Ontdekdezorg week 2021 vindt in verband met het coronavirus online plaats. Deelnemers komen dit jaar dus niet fysiek langs bij de verschillende organisaties, maar de bezoeker kan online kennis maken met de diverse organisaties. Het Dulon College heeft een virtuele tour gemaakt waarbij bezoekers informatie krijgen over leren en werken in de sector. In de virutele tour van het Dulon College kunnen zorg- en welzijns organisaties zich presenteren door onder andere een video, websitelink en een beschrijving van de organisatie. Het is ook mogelijk om als bezoeker in gesprek te gaan met een leerbedrijf of met een docent van het Dulon College.

Klik hier om naar de virtuele tour te gaan.

Tijdens de virtuele tour bezoek je verschillende ruimtes en kun je je verplaatsen door behulp van de richtingspijlen of door direct naar een gewenste ruimte te gaan via het menu onder ‘Ontdekdezorg week’ (links in het scherm). Je kan met je muis door de digitale ruimte heen bewegen om zo verschillende documenten, foto's en filmpjes met een muisklik te openen. Wil jij het gesprek aan gaan met verschillende leerbedrijven of met docenten van het Dulon College? Klik op de bollen onderin je scherm en maak verbinding. Veel plezier!

Meer informatie over Ontdekdezorg week?

Deelnemers kunnen via landelijke webinars en de website ontdekdezorgweek.nl praktische informatie krijgen over leren en werken in de sector. Deelnemers die al beter weten wat ze willen en zoeken kunnen rondkijken op de digitale Ontdekdezorg markt. Hier kunnen zorg- en welzijns organisaties zich presenteren onder andere een video, websitelink en een beschrijving van de organisatie. Door middel van de kalender en de contactfunctie kunnen deelnemers meteen contact met jou opnemen en een afspraak inplannen. Daarnaast kun je zelf online kennismakingsmomenten organiseren, zoals bijvoorbeeld een live Q&A.

Check dan hier het online programma.