Open Dag Entree

Ontdek Entree

Heb je nog geen diploma, maar wil je graag werken als assistent? Dan is een Entree opleiding iets voor jou. Voor de meeste studenten is het een opstapje naar een vervolgopleiding of naar werk. Tijdens de opleiding leer je door te doen. Dat betekent veel praktijk en weinig theorie. Je kunt gaan werken als assistent bij allerlei bedrijven en instellingen, in de sectoren Handel, Techniek of Zorg.

Ontdek de 11 opleidingen van Entree

Benieuwd of dit iets voor jou is? Kom dan naar onze open dag! Tijdens de open dag van 4 juni ben je van 18.30 uur tot 20.30 uur welkom om bij ons sfeer te komen proeven. Docenten en studenten zijn aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. 

Activiteiten

Op deze dag kun je diverse activiteiten, presentaties en workshops bijwonen op de hoofdlocatie van het Dulon College, Reehorsterweg 80 - in de centrale hal ’t Vooronder
en in de lokalen - zijn alle opleidingen aanwezig. Onze ambassadeurs staan klaar om je mee te nemen naar de workshops en presentaties.

Een aantal opleidingen worden op andere locaties (ook) aangeboden, bekijk hier alle locaties.

Voorlichtingen

Wil je meer weten over de school en studeren aan het mbo? Kom dan naar één van de algemene voorlichtingen. Hier krijg je antwoord op vragen als:
• Hoe kies je de juiste opleiding?
• Welke opleidingen zijn er allemaal?
• Wat kost een opleiding?
• Hoe bereid je je voor?
• Wat mag je verwachten?

Daarnaast zijn er voorlichtingen van de opleidingen zelf. 

Studiekeuze

Weet je nog niet (precies) welke opleiding je kiest? Ga dan in gesprek met een van de medewerkers van studentenondersteuning. Hier krijg je tips en vragen die je helpen om een betere keuze te kunnen maken. De medewerkers van studentenondersteuning zijn te vinden bij de centrale receptie. 

We hebben ook een aantal tips voor je op een rijtje gezet. 

Meer informatie over Entree

Wil jij weten wat je nodig hebt? Wat de toelatingseisen zijn? En welke Entree opleidingen er zijn?

Lees verder