Open dag VaVo

Ontdek VaVo

Sta je er niet goed voor, zak je dit jaar of heb je een profiel dat niet aansluit bij je gedroomde vervolgopleiding? Of wil je vakken volgen op verschillend niveau en tijd overhouden voor een bijbaantje? Vind je persoonlijke aandacht, intensieve begeleiding en een op jouw wensen en doelen afgestemd leertraject belangrijk? Dan past de vavo bij jou! Het Voortgezet Algemeen Volwassen Onderwijs (vavo) op het Dulon College biedt kansen. 

Ontdek de vavo

Benieuwd of dit iets voor jou is? Kom dan naar onze open dag! Tijdens de open dag van 4 juni ben je van 18.30 uur tot 20.30 uur welkom om bij ons sfeer te komen proeven. Docenten en studenten zijn aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. 

Activiteiten

Op deze dag kun je diverse activiteiten, presentaties en workshops bijwonen op de hoofdlocatie van het Dulon College, Reehorsterweg 80 - in de centrale hal ’t Vooronder
en in de lokalen - zijn alle opleidingen aanwezig. Onze ambassadeurs staan klaar om je mee te nemen naar de workshops en presentaties.

Een aantal opleidingen worden op andere locaties (ook) aangeboden, bekijk hier alle locaties.

Voorlichtingen

Wil je meer weten over de school en studeren aan het mbo? Kom dan naar één van de algemene voorlichtingen. Hier krijg je antwoord op vragen als:
• Hoe kies je de juiste opleiding?
• Welke opleidingen zijn er allemaal?
• Wat kost een opleiding?
• Hoe bereid je je voor?
• Wat mag je verwachten?

Daarnaast zijn er voorlichtingen van de opleidingen zelf. 

Studiekeuze

Weet je nog niet (precies) welke opleiding je kiest? Ga dan in gesprek met een van de medewerkers van studentenondersteuning. Hier krijg je tips en vragen die je helpen om een betere keuze te kunnen maken. De medewerkers van studentenondersteuning zijn te vinden bij de centrale receptie. 

We hebben ook een aantal tips voor je op een rijtje gezet. 

 

Alles over de vavo

Benieuwd of het iets voor jou is? En welke kosten er aan verbonden zijn?

Lees verder