Opleidingen

Opleidingen

Beschikbare opleidingen: 9

 • Leidinggeven op basis van vakmanschap

  Leidinggevende team/afdeling/project (BOL) - Ede

  Heb jij het in je om leiding te geven? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Kun je goed organiseren en ben je ook nog eens sportief, gemotiveerd en gedisciplineerd? Dan is deze leidinggevende opleiding jouw volgende stap!

  Lees meerAanmelden
 • Opleiding ondernemer retail Ede

  Ondernemer Retail (BBL) - Ede

  Ben jij als ondernemer retail je eigen toekomst de baas? Met de opleiding ondernemer retail BBL ga je voor een toekomst voor jezelf. Jij begint je eigen retailzaak. Daar hoort verantwoordelijkheid, het benutten van kansen en het doorstaan van tegenslag bij. Maar, na deze opleiding ben jij er klaar voor!

  Lees meerAanmelden
 • Retail Ede

  Ondernemer Retail (BOL) - Ede

  Ben jij als ondernemer retail je eigen toekomst de baas? Met de opleiding ondernemer retail mbo 4 ga je voor een toekomst voor jezelf. Je eigen retailzaak beginnen, met eigen verantwoordelijkheid, het benutten van je kansen en het doorstaan van tegenslag: na deze opleiding ben je er klaar voor.

  Lees meerAanmelden
 • Retail Ede

  Retailmanager (BBL) - Ede

  Jij bent die commercieel vaardige professional die een eigen filiaal of afdeling gaat leiden. Tijdens de bbl opleiding retailmanager leer jij alles over verkooptechnieken, communicatie en de juiste omgang met je klanten. Met deze opleiding ben je je toekomst de baas!

  Lees meerAanmelden
 • Retail Ede

  Retailmanager (BOL) - Ede

  Ben jij die commerciële topper die een eigen filiaal of afdeling gaat leiden? Onderweg naar jouw toekomst als retailmanager leer je alles over verkooptechnieken, communicatie en het omgaan met klanten. Je bent je toekomst de baas met opleiding manager retail niveau 4!

  Lees meerAanmelden
 • Verkoper Ede

  Retailmedewerker (BBL) - Ede

  Leg jij makkelijk contact met klanten, collega’s en leidinggevenden? Is verkopen je tweede natuur? Houd je daarnaast de winkel graag op orde en handel je inkomende goederen af? Dan is deze bbl verkoper opleiding iets voor jou!

  Lees meerAanmelden