Opleidingen

Opleidingen

Beschikbare opleidingen: 4

 • Pedagogisch medewerker kinderopvang BBL Ede

  Pedagogisch medewerker kinderopvang (BBL) - Ede

  Jij werkt graag met kinderen van 0 tot 12 jaar. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ouders kunnen op jou vertrouwen. Je kunt je goed inleven in kinderen, je bent zorgzaam, een echte teamplayer en stelt je flexibel op.

  Lees meerAanmelden
 • Begeleider gehandicaptenzorg Ede

  Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg (BBL) - Ede

  Ga jij graag zo direct mogelijk aan de slag en wil je mensen met een of meerdere beperkingen op professionele manier helpen? Kies dan voor de opleiding Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg (BBL) op het Dulon College in Ede. In deze praktijkgerichte omgeving zit jij helemaal op je plek.

  Lees meerAanmelden
 • Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg (BBL) - Ede

  Jij bent betrokken, hebt veel inlevingsvermogen, geduld en respect voor anderen. Je staat sterk in je schoenen, kunt goed omgaan met lastige situaties en je wilt leren om de leiding te pakken wat betreft de zorg rondom cliënten.

  Lees meerAanmelden
 • Opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen Ede

  Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen (BBL) - Ede

  Wil jij mensen met bepaalde problematiek helpen hun plek in de samenleving te vinden én in te nemen? En ben je graag zo praktijkgericht mogelijk bezig? Dan is deze BBL-opleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen op het Dulon College in Ede aan jou besteed. Ontdek er hier alles over.

  Lees meerAanmelden