Opleidingen

Opleidingen

Beschikbare opleidingen: 7

 • Business Administration & Control Specialist (BBL) - Ede

  IETS VOOR JOU?  Jij bent nauwkeurig en geduldig en werkt graag met cijfers en voorschriften. Je houdt van aanpakken en neemt het voortouw. Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in nauwe samenwerking. 

  Lees meerAanmelden
 • Commerciële dienstverlening Ede

  Junior accountmanager (BBL) - Ede

  Met de opleiding Junior Accountmanager BBL bij het Dulon College leer je alles over marketing, sales en marktonderzoek door het gewoon te doen. Is voltijd in de schoolbanken zitten niets voor jou?

  Lees meerAanmelden
 • Legal, Insurance & HR Services Specialist (BBL) - Ede

  IETS VOOR JOU? Jij bent een organisatietalent met inlevingsvermogen. Je weet een neutrale houding aan te nemen en geheimen voor je te houden. Je bent onderzoekend, assertief, pro-actief en communicatief vaardig.

  Lees meerAanmelden
 • Marketing & Communication Specialist (BBL) - Ede

  Na de opleiding Marketing & communication specialist bij het Dulon College heeft de Marketing- en Communicatiewereld geen geheimen meer voor jou. Zit jij vol originele ideeën?

  Lees meerAanmelden
 • Management Support Ede

  Office & Management Support Specialist (BBL) - Ede

  Jij wilt straks een baan vol afwisseling. Sterker nog, je wilt liever vandaag al de handen uit de mouwen steken. Volg je de opleiding office & management support specialist op het Dulon College in Ede, dan word je praktijkgericht voorbereid op een veelzijdige officebaan. Praktijkgericht in een combinatie van werken en leren.

  Lees meerAanmelden
 • Opleiding ondernemer retail Ede

  Ondernemer Retail (BBL) - Ede

  Ben jij als ondernemer retail je eigen toekomst de baas? Met de opleiding ondernemer retail BBL ga je voor een toekomst voor jezelf. Jij begint je eigen retailzaak. Daar hoort verantwoordelijkheid, het benutten van kansen en het doorstaan van tegenslag bij. Maar, na deze opleiding ben jij er klaar voor!

  Lees meerAanmelden