Opleidingen

Opleidingen

Beschikbare opleidingen: 3

 • Allround Schoonheidsspecialist BOL Ede

  Allround Schoonheidsspecialist (BOL) - Ede

  Klaar om je nog verder te verdiepen in de wereld van beauty en verzorging? Met de opleiding allround schoonheidsspecialist op het Dulon College in Ede maak jij allerlei specialistische vaardigheden helemaal eigen. Op jouw manier, kijkend naar jouw talenten en mogelijkheden. Deze opleiding duurt 3 jaar. Dat is inclusief de opleiding schoonheidsspecialist niveau 3.

  Lees meerAanmelden
 • Medewerker facilitaire dienstverlening BOL Ede

  Leidinggevende travel & hospitality (BOL) - Ede

  Wil jij een uitdagende toekomst in de toeristische sector tegemoet gaan? Dan is de opleiding leidinggevende travel & hospitality op het Dulon College in Ede jou op het lijf geschreven. Kom je ook je horizon verbreden en jouw grenzeloze mogelijkheden ontdekken? Lees alles over de opleiding en meld je aan.

  Lees meerAanmelden
 • Zelfstandig medewerker travel & hospitality BOL Ede

  Zelfstandig medewerker travel & hospitality (BOL) - Ede

  Jij bent super enthousiast over mensen, culturen, landen en bezienswaardigheden. Dan kies je natuurlijk een toerisme-opleiding! Kies je de opleiding zelfstandig medewerker travel & hospitality op het Dulon College in Ede, dan ga je ontdekkingstocht in de toeristische sector. Zo ontdek jij hier jouw grenzeloze talenten en mogelijkheden!

  Lees meerAanmelden