Opleidingen

Opleidingen

Beschikbare opleidingen: 4

 • Handhaver toezicht en veiligheid (BOL) - Ede

  Handhaver toezicht en veiligheid (BOL) - Ede

  Je bent initiatiefrijk, sportief en stressbestendig. Je kunt snel ingrijpen als dat nodig is en vindt het belangrijk dat de veiligheid gewaarborgd is. Jij durft mensen aan te spreken op hun gedrag.

  Lees meerAanmelden
 • Handhaver toezicht en veiligheid met keuzedeel politie (BOL) - Ede

  Handhaver toezicht en veiligheid met keuzedeel politie (BOL) - Ede

  Jij wilt graag bij de politie gaan werken. Je bent je bewust van jouw gedrag en durft ook een ander daarop aan te spreken. Je staat voor een samenleving waarin veiligheid gewaarborgd is. Jij wilt jezelf blijven ontwikkelen en je grenzen verkennen. Je bent initiatiefrijk, sportief en stressbestendig en kunt snel ingrijpen als dat nodig is.

  Lees meerAanmelden
 • Sport- & bewegingsleider Ede

  Sport- & bewegingsleider (BOL) - Ede

  Jij bent graag in beweging. Zo graag, dat je het liefst anderen om je heen ook in beweging wilt krijgen. Maak daar je beroep van met de opleiding sport- en bewegingsleider op het Dulon College in Ede. Hier kun jij je genieten van alle soorten sport en krijg je iedereen in beweging! Lees snel meer over de opleiding en meld je aan.

  Lees meerAanmelden
 • Veiligheid & Vakmanschap: Allround Vakkracht Onderhoud - en Klusbedrijf (BOL) - Ede

  Je houdt van actie en avontuur en je bent ook sportief en gedisciplineerd. Je hebt iets met techniek, werkt graag met je handen, je staat voor een veilige wereld en je bent tenminste 16 jaar op 1 oktober.

  Lees meerAanmelden