Studenten Dulon College

Rondleidingen op het Dulon College

Wil jij weten hoe het is om te studeren bij het Dulon College en wil jij een kijkje nemen bij ons op school? Wij bieden de mogelijkheid tot het volgen van een rondleiding. Een docent en student leiden je rond langs de highlights van de school. Meld je nu aan en kom samen met een van je ouders! 

Wil jij zien hoe ons gebouw er van binnen uitziet, waar je straks les krijgt, hoe een praktijkruimte eruitziet of waar je die lekkere broodjes kan halen? Meld je dan aan voor de rondleiding en ontdek het zelf. De groep waarin jij een rondleiding krijgt bestaat uit maximaal 8 personen. Jullie lopen samen met een docent en student door het hele gebouw om een zo breed mogelijk beeld te krijgen van de school. De groepen worden willekeurig ingedeeld in het tijdvak dat jij kiest. Wil je meer weten? Bel naar: 06 20 49 06 24.

VEILIGHEID VOOROP 

In verband met het coronavirus besteden wij er alle aandacht aan om onze rondleidingen zo veilig mogelijk aan te bieden. We volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM. Meedoen is op dit moment alleen maar mogelijk voor examenleerlingen uit het voortgezet onderwijs. Elke deelnemer mag maximaal één bekende meenemen tijdens de rondleiding. Zo zijn de groepen niet te groot en kan er 1,5 meter afstand gehouden worden. Het is verplicht om tijdens de rondleiding een mondkapje te dragen. 

Meedoen kan alleen als jij: 

  • de afgelopen 24 uur geen corona-gerelateerde klachten had, zoals hoesten, verkoudheidsklachten, verhoging of koorts, benauwdheid, reuk- en/of smaakverlies; 
  • geen huisgenoten met coronaklachten hebt; 
  • niet positief getest bent op corona in de afgelopen 7 dagen; 
  • op dit moment niet in quarantaine bent. 

HOE MELD JE JE AAN? 

Vul hieronder het aanmeldformulier in. Zowel derde als vierdejaars leerlingen zijn welkom tijdens de rondleidingen. Je kunt maximaal 1 persoon (familielid/bekende) meenemen. We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met jouw voorkeursdatum. We sturen een bevestiging via de mail met verdere informatie. 

Let op! Je kan je de dag van tevoren tot 16.00 uur inschrijven voor de rondleiding! 

Heb je een vraag? Bel naar: 06 20 49 06 24.

 
1 Begin 2 Voltooid