Overslaan en naar de inhoud gaan Skip to footer Skip to search Skip to menu

Financiële beroepen

We willen je graag helpen bij het vinden van een opleiding die bij je past. Ben jij derde- of vierdejaars vmbo- of havoleerling en ben jij je aan het oriënteren op een mbo-opleiding? Houd dan een plekje vrij in je agenda voor onze open dagen!

Jij hebt iets met cijfers en bent ICT-vaardig. Je werkt geconcentreerd en nauwkeurig en kunt goed omgaan met vertrouwelijke informatie. In jouw werk zorg je voor de maandafsluiting, dien je de aangifte inkomstenbelasting in of stel je facturen op voor een financiële afdeling, een administratie- of accountantskantoor. Voor begrotingen of het afsluiten van een grote order draai jij je hand niet om.

BEZOEK ONZE SCHOOL ONLINE!

Nieuwsgierig hoe het Dulon College er van binnen uitziet? Neem alvast een kijkje via dit filmpje. Wil je hierna nog meer informatie over onze school? Bekijk dan ons YouTube-kanaal voor meer video’s. 

AANMELDEN

Heb jij de keuze voor jouw vervolgopleiding gemaakt en wil jij je aanmelden? Lees hier dan alles over de aanmeldprocedure.

LASTIG OM TE KIEZEN?

Vind je het nog lastig om de juiste studiekeuze te maken? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

HEB JE EEN VRAAG? 

Op deze pagina vind je een aantal hulpmiddelen om zelf aan de slag te gaan. En kom je er niet uit, dan kun je altijd mailen naar steljevraag@duloncollege.nl