Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

start schooljaar

De eerste schooldag is in aantocht. Voor studenten een spannende dag. Helemaal als je na de zomervakantie start op een nieuwe school. We helpen je graag goed voor te bereiden zodat jij een vliegende start hebt!

Wat moet ik regelen?

Inschrijfbesluit (ISB)
Lesgeld
Leermiddelen
Inloggen studentenplatform

wat moet ik regelen voor een BBL-OPLEIDING?

Beroepspraktijkvormingsovereenkomst (BPVO)

Als je een BBL-opleiding gaat volgen en je hebt al een leerbedrijf, ontvang je van school een beroepspraktijkvormingsovereenkomst. Deze overeenkomst zal nu per mail worden verzonden en digitaal ondertekend kunnen worden, door zowel student, werkgever en eventueel ouder/verzorger.

Cursusgeld

Als je op 1 augustus 18 jaar of ouder bent, betaal je voor een BBL-opleiding cursusgeld. Hiervoor ontvang je tijdig bericht van school. 
Het lesgeld voor een BOL-opleiding wordt door het ministerie Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) geΓ―nd. Zie voor meer informatie www.duo.nl

EERSTE SCHOOLDAG 

Tijdens de introductiedagen krijg je praktische en inhoudelijke informatie over je opleiding en de school. Er worden sportieve en leuke activiteiten georganiseerd en je maakt kennis met je studiegenoten, docenten en overige studenten. Elke opleiding heeft een eigen programma. Voor meer informatie over je introductierooster log je in bij het studentenportaal. Wanneer je bent ingelogd staat er rechts een button: introductierooster. Hier is alle informatie over de introductieperiode te vinden.

MEEST GESTELDE VRAGEN START SCHOOLJAAR

Klik hier voor een overzicht met antwoorden op de meest gestelde vragen over de start van het schooljaar.