Nieuws

Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 48

 • onze topopleidingen 2020
  14 januari 2020

  Onze topopleidingen 2020

  We gaan dit jaar met een positief gevoel in! De reden daarvoor is dat vandaag zijn de uitslagen van de Mbo Keuzegids 2020 bekendgemaakt.

  Lees meer
 • 13 januari 2020

  Op weg naar een Rookvrije Generatie

  Met trots kondigen we aan dat alle scholen van de Christelijke Onderwijs Groep Vallei en Gelderland-Midden (COG) per 1 augustus 2020 een volledige rookvrije (werk)omgeving zijn. Wij vragen onze werknemers, studenten en leerlingen om niet te roken in of rond het schoolterrein. Dat zorgt voor een gezonde werkplek en draagt bij aan een Rookvrije Generatie.

  Lees meer
 • Rijk trekt stagevergoedingen gelijk
  6 januari 2020

  Rijk trekt stagevergoedingen gelijk

  Mbo'ers die stage gaan lopen bij de Rijksoverheid, krijgen per 1 januari 2020 dezelfde vergoeding als stagiairs van hogescholen en universiteiten. De vergoeding voor mbo'ers gaat 180 euro omhoog. Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken was het eerdere verschil in stagevergoeding op basis van opleidingsniveau "niet goed uitlegbaar".

  Lees meer
 • 18 december 2019

  Lienke stroomt door van mbo naar hbo

  Lienke Stehouwer (21) heeft de opleiding Onderwijsassistent afgerond aan het Dulon College in Ede. Ze is doorgestroomd naar de hbo opleiding Social Work bij de Christelijke Hogeschool Ede (CHE).

  Lees meer
 • Meet & Greet Zorg en Welzijn
  6 november 2019

  Meet & Greet Zorg en Welzijn

  Ontdek de mogelijkheden die werken en leren in Zorg en Welzijn jou te bieden hebben! Tijdens de Meet & Greet Zorg en Welzijn zijn er allerlei leuke activiteiten om je verder te oriënteren op ander werk.

  Lees meer
 • Dulon College heeft meegedaan aan de Dag van de Gezonde School
  5 november 2019

  Dulon College deed mee aan de Dag van de Gezonde School

  Tijdens de Dag van de Gezonde School op donderdag 31 oktober was er op grote schaal aandacht voor een gezonde leefstijl op scholen in Nederland. Gezonde Scholen zijn in het zonnetje gezet, er zijn extra veel themacertificaten uitgereikt en er was een inspiratietour om bij andere scholen in Nederland te gaan kijken.

  Lees meer