Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 8

 • gouden_schaal_dulon_college_ ede_gezonde_school
  19 februari 2018

  Dulon College heeft een gouden Schoolkantine Schaal!

  Dulon College heeft in samenwerking met Cormet Enjoy The Good Life, een gouden Schoolkantine Schaal van het jaar 2018 verdiend. “Hiermee laten zij zien dat de schoolkantine gezond is ingericht”. De uitreiking van de schaal is gedaan door het Voedingscentrum.

  Lees meer
 • 16 februari 2018

  Onze winnaars van kwalificatie Skills CAD tekenen

  25 januari jl. hebben mechatronica-studenten Hans Nonhebel en Thomas Sassen deelgenomen aan de kwalificatiewedstrijd "Tekenen en Ontwerpen met Inventor" in Vlissingen. Beide hebben ze het erg goed gedaan. Thomas heeft de elfde plaats weten te bemachtigen en Hans is nummer één geworden. De eerste 8 van de 18 deelnemers mogen door naar de landelijke finale in maart.“We zijn trots op onze jongens!” – Ben van den Hoogen, coördinator afdeling Mechatronica.

  Lees meer
 • zorg_en_welzijn_studenten_dulon_college_starten_met_innovatief_leren_ede
  12 februari 2018

  Eerste zorg en welzijn studenten Dulon College starten op de Hartenberg met innovatief leren

  Eerstejaarsstudenten van de opleiding Verpleging/Verzorging en Maatschappelijke Zorg verruilen het Dulon College tijdelijk voor De Hartenberg, onderdeel van ’s Heeren Loo. Hier volgen zij zowel de theorie- als de praktijklessen, waarbij de dagelijkse praktijk leidend is voor de inhoud van de theorielessen. Een nieuwe, innovatieve manier van leren opgezet vanuit LARS, het samenwerkingsverband tussen ’s Heeren Loo, Dulon College en CHE.

  Lees meer
 • dulon_zaalvoetbalteam_nk_mbo_haarlem_ede
  8 februari 2018

  Zaalvoetbalteam van het Dulon College door naar NK-MBO Haarlem

  Woensdag 7 februari vond de Voorronde NK-MBO Zaalvoetbal van Gelderland plaats in het Achterhoekse Doetinchem. Na een eerdere selectie binnen Dulon College mocht er een dames en heren team met coaches Iris Kraaijvanger en Thomas Stellingwerf op pad.

  Lees meer
 • 19 december 2017

  Dulon College op weg naar de Gouden Kantineschaal Voedingscentrum

  In 2016 werd door locatie Reehorsterweg de Zilveren Kantineschaal behaald. Omdat wij het belangrijk vinden dat de studenten en medewerkers bewust gemaakt worden van een gezonde leefstijl, werken wij volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. We maken hiermee de gezonde keuze tot een makkelijke keuze.

  Lees meer
 • ROC A12 ontvangt kwaliteitskeurmerk voor internationaliseringsactiviteiten
  3 november 2017

  ROC A12 ontvangt kwaliteitskeurmerk voor internationaliseringsactiviteiten

  Afgelopen dinsdag reikte het Nationaal Agentschap Erasmus+ de VET Mobility Charter uit aan vijf onderwijsinstellingen, waaronder ROC A12! De Charter is een certificaat voor bewezen kwaliteit van internationaliseringsactiviteiten en opname in het onderwijscurriculum. De uitreiking vond plaats in Utrecht.

  Lees meer