Nieuws

Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 92

 • 18 september 2023

  Verspillingsvrije week 2023: masterclass over voedselverspilling

  Op vrijdag 15 september werden de studenten Sport & Bewegen getrakteerd op een inspirerende masterclass van projectcoördinator Wieke Bonthuis en chef-kok Giel Dons. De masterclass ging over het belangrijke onderwerp voedselverspilling.

  Lees meer
 • 1 juni 2023

  Sterk team VeVa Dulon College zet zich in voor Alpe d'HuZes!

  Team VeVa Dulon College neemt deel,aan Alpe d’HuZes omdat zij geloven dat we samen kunnen werken en bij kunnen dragen aan onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

  Lees meer
 • 16 mei 2023

  Dulon College Ede viert bereiken hoogste punt nieuwbouw 

  ​Op donderdag 11 mei werd het bereiken van het hoogste punt van de nieuwbouw van het Dulon College gevierd. De bouwvakkers werden getrakteerd op friet en pannenbier en medewerkers en belangstellenden kregen, na het onthullen van het bouwspandoek en het proostmoment, een rondleiding door het onderwijsgebouw in wording.  

  Lees meer
 • 21 december 2022

  Convenant StartCollege Ede ondertekend

  Op woensdag 21 december ondertekenden wethouder Meijer, de directeur-bestuurders van de VO-scholen uit Ede en de bestuurder van COG het convenant StartCollege. Hiermee bevorderen de scholen en de gemeente, vanuit hun maatschappelijke opdracht, doorstroming van nieuwkomers van 12 tot 18 jaar naar het regulier voortgezet,  het beroepsonderwijs of het vinden van een plaats op de regionale arbeidsmarkt.

  Lees meer
 • 23 november 2022

  Meet & Greet: Zorg en Welzijn

  In samenwerking met de regionale partners van Zorg & Welzijn (zoals WZW, WSP, Leerwerkloket, en werkgevers) heeft Dulon College op 22-11-2022 een Meet & Greet georganiseerd.

  Lees meer
 • 21 november 2022

  Eenvoudig kennismaken met een baan in de zorg

  Op dinsdag 22 november vindt de Zorg & Welzijn Meet & Greet plaats in Regio Foodvalley. Van 18:30 tot 21:00 uur staan meer dan 30 zorgorganisaties klaar om met mensen in gesprek te gaan over de mogelijkheden voor werken en leren.

  Lees meer