Nieuws

Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 64

 • 2 juli 2020

  Pilot Praktijkleren

  Sinds 2019 zijn er 23 pilots in Nederland gestart die Praktijkleren ontwikkelt en in samenwerking werkgevers en overheid implementeert in de regio. In de regio Foodvalley is Dulon College (naast Aeres) de samenwerkingspartner vanuit het onderwijs die hier aan meewerkt.

  Lees meer
 • Dulon College tekent samenwerkingsovereenkomst
  11 juni 2020

  Dulon College en ’s Heeren Loo tekenen samenwerkingsovereenkomst

  WEKEROM – Het Dulon College, onderdeel van de Christelijke Onderwijs Groep (COG), te Ede en ‘s Heeren Loo komen overeen dat zij een samenwerkingsverband aan gaan in de vorm van onderwijsaanbod “LARS”. LARS is een praktijkgerichte leerroute voor mbo zorg- en welzijn studenten.

  Lees meer
 • Webinar kopopleiding 10 juni
  9 juni 2020

  Webinar BBL Kopopleiding 10 juni 2020

  Op woensdag 9 september 2020 start het Dulon College met de unieke 1-jarige BBL kopopleiding Gespecialiseerd Pedagogische Medewerker niveau 4.

  Lees meer
 • 1 mei 2020

  Reactie MBO Raad op NOS-onderzoek: vertrouwen in herstel aanbod stages

  Tijdens de coronacrisis kunnen verreweg de meeste mbo-studenten door met hun stage, al dan niet in aangepaste vorm. Ook geven scholen aan de studievertraging voor de meeste studenten met maatwerk binnen de perken te kunnen houden. Deze conclusies trekt de MBO Raad uit de uitvraag die de NOS deed in samenwerking met de brancheorganisatie bij de mbo-scholen in de G32 over de effecten van de coronacrisis op stages.

  Lees meer
 • 14 april 2020

  Neem online een kijkje bij Dulon College

  Een nieuwe school uitkiezen is nog lastiger nu je ineens geen open dagen meer kunt bezoeken. Hoe moet je dan een keuze maken? Als ouder wil je het beste voor je kind. Jouw puber wil dat dit de tofste school is, met de leukste leraren, vakken en roosters. Het Dulon College heeft hier iets op bedacht; een online open dag! Op dinsdag 21 april kun je om 15.00 uur verschillende presentaties van vakdocenten volgen en via een handige chatfunctie kun je direct je vragen stellen.

  Lees meer
 • Extra handen voor de zorg
  8 april 2020

  Extra handen voor de zorg

  Het coronavirus vraagt veel van alle medewerkers en vrijwilligers in Zorg en Welzijn. Op sociale media zijn mooie initiatieven ontstaan waarbij (oud-)zorgmedewerkers, studenten, gepensioneerden en docenten opgeroepen worden zich aan te melden als ze een steentje bij willen dragen aan het bestrijden van het coronavirus. Ook jij kunt helpen!

  Lees meer