Overslaan en naar de inhoud gaan Skip to footer Skip to search Skip to menu

Hoofdlocatie Dulon College

De hoofdlocatie van Dulon College bevindt zich de Reehorsterweg 80, te Ede. Dit is op Kenniscampus Ede.Β 

In het gebouw van Dulon College is ook de professionele beautysalonΒ Salon Dulon te vinden.Β Daarnaast zijn de opleidingen binnen Zorg & Welzijn, Economie & Administratie, Horeca, Toerisme, Rereatie en uiterlijke verzorging, vavo en entree te vinden. De opleidingen binnen Sport & bewegen worden gegeven in Van Der Knaaphal en voor Veiligheid en veva kunt u terecht in het gebouw aan de zandlaan 29a.

Vanwege de verbouwing van het Dulon College bevindt de ingang van het Dulon College zich nu ter hoogte van Bovenbuurtweg 9 in Ede.

CONTACT

Telefoon: 0318-455500
Mailadres:Β info@duloncollege.nl

Bezoekadres
Reehorsterweg 80Β 
6717 LG Ede

Kom je met de auto naar Dulon College? Parkeren kan op het parkeerterrein van Technova College dat naast de school gelegen is aan deΒ Bovenbuurtweg 7 6717 XA Ede.

Postadres
Postbus 78
6710 BB Ede

BEREIKBAARHEID

AUTO

Als je de navigatie instelt op Reehorsterweg 80 kom je recht voor de ingang van het schoolgebouw uit, om te parkeren kun je beter iets verder rijden naar Oude Kerkweg 96.

Hier rijd je het parkeerterrein op met ruim voldoende parkeerplekken. Mocht het parkeerterrein toch vol zijn, kun je via het parkeerterrein van Dulon College doorrijden naar het parkeerterrein van Technova College. De slagbomen gaan automatisch open. Beide parkeergelegenheden zijn gratis. Plan je route via maps.google.nlΒ 

FIETS

Op het terrein van Dulon College zijn diverse fietsenstallingen.Β 

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Ede-Wageningen is het een kwartiertje lopen of een kwartiertje met de bus naar Dulon College.Β Plan je reis met 9292ov.nl of ns.nl