Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

diploma-uitreiking saai in coronatijd? niet als je het papiertje krijgt tijdens een….drive-in!

EDE - Na een turbulent studiejaar vanwege de coronacrisis, was het tijd voor een feestelijke afsluiting met diploma-uitreikingen bij Dulon College, mbo-school in Ede. De aftrap werd vorige week gedaan met een zeer geslaagde coronaproof drive-in diplomering voor zorg & welzijn studenten. Anders dan normaal, maar zeker niet saai!

donderdag 9 juli 2020

Afgelopen week haalden de Verpleegkundigen en Verzorgenden afstudeerders hun mbo-diploma op tijdens een spectaculaire drive-in diploma-uitreiking. De studenten stapten uit de auto’s en werden met een hoop getoeter verwelkomd. Daarna werden ze in groepen ontvangen om de belofte van geheimhouding af te leggen, gevolgd door een speech en het tekenen van het diploma.

een herinnering voor altijd

Ter afsluiting reden de studenten één voor één langs de catering om een heerlijke goodiebag met hapjes en drankjes op te halen. Docenten stonden met een geheven glas om hen uit te zwaaien. β€œHet waren superleuke, sfeervolle en feestelijke drive-in diplomeringen” aldus docent Zorg. Ondanks het feit dat door de coronacrisis de normale diplomeringen niet door konden gaan heeft het Dulon College door een goede samenwerking, creativiteit en een lach een diploma-uitreiking voor zowel haar studenten hun familie en vrienden neergezet die ze zich altijd zullen herinneren.

De komende weken zullen er op diverse manieren feestelijke diploma-uitreikingen plaatsvinden voor de opleidingen binnen de clusters Handel, Economie & Administratie, Horeca, Toerisme, Recreatie & Wellness en Veiligheid & Sport.