Meet & Greet Zorg en Welzijn

Meet & Greet Zorg en Welzijn

06-11-2019

Ontdek de mogelijkheden die werken en leren in Zorg en Welzijn jou te bieden hebben! Tijdens de Meet & Greet Zorg en Welzijn zijn er allerlei leuke activiteiten om je verder te oriënteren op ander werk.

Op dinsdag 26 november wordt er een Meet & Greet Zorg en Welzijn georganiseerd waarbij je in gesprek kunt gaan met werkgevers, vragen kunt stellen aan een loopbaancoach en meer informatie kunt inwinnen over studeren in de sector van Zorg en Welzijn.

Programma

In gesprek met werkgevers
Maak kennis met zorg- en welzijnsorganisaties in de regio. In gesprek met werkgevers krijg je de kans om vragen te stellen én jezelf te presenteren! Zij vertellen je graag meer over hoe het werkt bij hen in huis én je kunt je contactgegevens achterlaten. Wie weet leidt deze eerste kennismaking tot meer!

Vraag aan de loopbaancoach
Een loopbaancoach weet alles over de mogelijkheden van leren en werken in Zorg en Welzijn in onze regio. Zit jij met een vraag over je loopbaan, vraag het tijdens de Meet & Greet aan de loopbaancoach.

Studeren in Zorg en Welzijn
Wil je weten welke opleidingen je allemaal kunt volgen in Zorg en Welzijn, of misschien twijfel je nog tussen verschillende opleidingen; laat je dan informeren door het Dulon College of een van de andere ROC’s die aanwezig zijn op de Meet & Greet.

Direct aanmelden voor Sterk in je Werk
Veranderen van werk doe je niet in een impuls, helemaal niet als je de overstap naar een andere sector overweegt! Een gratis loopbaangesprek van Sterk in je Werk kan je op weg helpen om nieuwe keuzes en stappen te maken. Meld je direct aan voor zo’n gesprek bij de informatiestand van Sterk in je Werk of ga naar sterkinjewerk.nl.

Organisatie

De Meet & Greet wordt georganiseerd door: Dulon College, Werkgeversservicepunt regio Foodvalley, WZW.

Datum

Dinsdag 26 november, van 18.30 tot 20.30 uur.

Locatie

Dulon College
Reehorsterweg 80
6717 LG Ede

Meer informatie

WZW organiseert namens de deelnemende organisaties deze bijeenkomst. Voor vragen en informatie over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Susanne Haarsma via s.haarsma@wzw.nl of 06 – 835 66 750.

Aanmelden

Ben jij geïnteresseerd in leren en werken in Zorg en Welzijn, meld je dan aan via deze link en laat je op 26 november informeren over de mogelijkheden.

Meet & Greet Zorg en Welzijn

Geïnteresseerd in leren en werken in Zorg en Welzijn?

Meld je dan aan! En laat je op 26 november informeren over de mogelijkheden.

Meld je aan