Overslaan en naar de inhoud gaan Skip to footer Skip to search Skip to menu

TEAM VEVA ZICH IN VOOR ALPE D'HUZES!

donderdag 1 juni 2023

alp_2

STERK TEAM VEVA DULON COLLEGE ZET ZICH IN VOOR ALPE D'HUZES!

Team VeVa Dulon College neemt deel,aan Alpe d’HuZes omdat zij geloven dat we samen kunnen werken en bij kunnen dragen aan onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

De opleiding Veiligheid & Vakmanschap staat in het teken van verbondenheid, veiligheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Een goed doel zoals Alpe d'HuZes past bij onze waarden en daarom doen wij mee aan dit evenement. Het team, bestaande uit studenten, docenten en een militaire instructeur nemen deel om deze kernwaarden uit te dragen.

SAMEN STERK

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto β€˜opgeven is geen optie’.

De editie van 2023 wordt eind september 2023 afgesloten. Tot die tijd blijven de actiepagina's online en kan er ook gedoneerd worden. Doneren kan hier.