Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

terugblik skills the finals 2024

Op 21 en 22 maart stonden DaniΓ«l, Thirza, Rosalie en Martijn tijdens Skills The Finals in de finale van Skills Heroes.

maandag 25 maart 2024

Het beroepenevenement Skills The Finals is voor scholieren om te ontdekken welke beroepen er allemaal bestaan. Tijdens Skills The Finals waren ook de finales van Skills Heroes.

DaniΓ«l stond in de finale van verpleegkundige, Thirza in de finale van beveiliger en Rosalie en Martijn stonden als team in de finale van handhaver toezicht en veiligheid.

De finales van Skills Heroes bestonden uit verschillende opdrachten en een prijsuitreiking op vrijdagmiddag. Op de eerste finaledag moest DaniΓ«l patiΓ«nten verzorgen, Rosalie en Martijn moesten de-escaleren bij een aanrijding en Thirza moest voetbalsupporters fouilleren en controleren op verboden voorwerpen.

Op dag twee moesten Martijn en Rosalie voetbalsupporters controleren, een aanhouding verrichten en proces-verbaal opmaken. DaniΓ«l moest een patiΓ«nt verzorgen en een stagiair begeleiden bij het plaatsen van een maagsonde. Thirza moest een verdacht persoon wegsturen en kenmerken doorgeven via haar portofoon.

Aan het einde van de middag was de prijsuitreiking van Skills Heroes. De top 3 finalisten van iedere vakrichting kreeg een medaille. Onze studenten hebben het fantastisch gedaan in de finales. Hoewel ze geen podiumplek hebben bemachtigd, zijn we ontzettend trots op hen!