Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

open dag dulon college

Ben jij een derde- of vierdejaars vmbo- of havoleerling die op zoek is naar een mbo-opleiding die Γ©cht bij je past? Kom dan naar een van onze open dagen!

OPEN DAG DONDERDAG 6 juni 2024 | 18.30 - 20.30 UUR

Weet je al wat je volgend jaar gaat studeren? Of ben je er nog niet helemaal uit? Ga met onze docenten in gesprek en kom erachter wat het beste bij je past. Kom naar onze open dag op donderdag 6 juni 2024 van 18.30 tot 20.30 uur en maak kennis met Dulon College! Ga in gesprek met docenten en studenten en loop een rondje door het gebouw.

GEWIJZIGDE LOCATIE

Vanwege de verhuizing naar het nieuwe schoolgebouw vindt deze open dag plaats in de Van der Knaaphal in Ede (met uitzondering van de opleidingen binnen Veiligheid & VeVa).

Van der Knaaphal
Burgemeester Cees van der Knaapweg 10
6717 VZ Ede

LOCATIE VEILIGHEID & VEVA

Heb je interesse in een van onze opleidingen binnen Veiligheid & VeVa? Dan ben je van harte welkom op onze locatie aan de Zandlaan 29a in Ede.

Aanmelden open dag Dulon College

Je zou ons erg helpen wanneer je je van tevoren aanmeldt. Wij kunnen ons dan goed voorbereiden op je komst. Klik hier om je aan te melden.

AANMELDEN VOOR EEN OPLEIDING

Het is mogelijk om je tijdens de open dag meteen aan te melden voor een opleiding! Er is hulp aanwezig die je daarmee kan helpen. Neem wel je ID-kaart mee zodat je alle stappen kunt doorlopen om je succesvol aan te melden voor een opleiding.

OPEN DAGEN SCHOOLJAAR 23/24

Lukt het niet om naar de open dag op donderdag 6 juni te komen? Geen zorgen! Zet een van de andere data van de open dagen alvast in je agenda. Dan zien wij je bij de volgende open dag!

  • Donderdag 4 juli 2024 van 15.00 - 19.00 uur (uitsluitend voor vavo en entree)

HEB JE EEN VRAAG? 

Op deze pagina vind je een aantal hulpmiddelen om zelf aan de slag te gaan. En kom je er niet uit, dan kun je ons via steljevraag@duloncollege.nl altijd je vragen toesturen..

VAVO

Heb jij specifieke vragen over Vavo? Neem hiervoor contact op met mevrouw Thea Roskam (telefonisch via 06 20 80 51 72 of per mail via t.roskam@duloncollege.nl) of met mevrouw Jessica Tak (telefonisch via 0318 - 455 500 of per mail via j.tak@duloncollege.nl).

STUDIEKEUZE

Vind je het nog lastig om de juiste studiekeuze te maken? Ga tijdens de open dag in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. Wil je nu alvast meer informatie? Ga hier naar het studie- en loopbaanadvies punt.

STUDENTENONDERSTEUNING

Ga jij studeren op het mbo en heb je een vraag over (extra) begeleiding? Mail je vraag via steljevraag@duloncollege.nl.

STUDIEGIDS 

In de studiegids vind je alle informatie over de opleidingen van onze scholen.  

Studiegids Dulon College 2024-2025.pdf