Overslaan en naar de inhoud gaan Skip to footer Skip to search Skip to menu

Open dag Dulon College

Ben jij een derde- of vierdejaars vmbo- of havoleerling die op zoek is naar een mbo-opleiding die Γ©cht bij je past? Kom dan naar een van onze open dagen!

OPEN DAG DONDERDAG 14 MAART 2024 | 17.30 - 20.30 UUR

Weet je al wat je volgend jaar gaat studeren? Of ben je er nog niet helemaal uit? Ga met onze docenten in gesprek en kom erachter wat het beste bij je past. Kom naar onze open dag op  donderdag 14 maart 2024 van 17.30 tot 20.30 uur en maak kennis met Dulon College! Ga in gesprek met docenten en studenten en loop een rondje door het gebouw.

AANMELDEN VOOR DE OPEN DAG

Je zou ons erg helpen wanneer je je van tevoren aanmeldt. Wij kunnen ons dan goed voorbereiden op je komst. Klik hier om je aan te melden.

AANMELDEN VOOR EEN OPLEIDING

Het is mogelijk om je tijdens de open dag meteen aan te melden voor een opleiding! Er is hulp aanwezig die je daarmee kan helpen. Neem wel je ID-kaart mee zodat je alle stappen kunt doorlopen om je succesvol aan te melden voor een opleiding.

LOCATIES

Onze opleidingen worden gegeven op verschillende locaties. Tijdens de open dag zijn alle locaties geopend, je kunt dus rechtstreeks naar de locatie gaan waar je geΓ―nteresseerd in bent:

Sport & Bewegen
Burgemeester Cees van der Knaapweg 10
6717 VZ Ede

Overige opleidingen
Reehorsterweg 80
6717 LG Ede

Veiligheid & Defensie
Zandlaan 29a
6717 LN Ede

Kom je met de auto naar Dulon College? Parkeren kan op het parkeerterrein van Technova College dat naast de school gelegen is aan de Bovenbuurtweg 7 6717 XA Ede. Vanwege de verbouwing van Dulon College bevindt de ingang van Dulon College zich nu ter hoogte van Bovenbuurtweg 9 in Ede.

OPEN DAGEN SCHOOLJAAR 23/24

Lukt het niet om naar de open dag op donderdag 14 maart te komen? Geen zorgen! Zet een van de andere data van de open dagen alvast in je agenda. Dan zien wij je bij de volgende open dag!

  • Donderdag 6 juni 2024 van 18.30 – 20.30 uur
  • Donderdag 4 juli 2024 van 15.00 - 19.00 uur (uitsluitend voor vavo en entree)

VAVO

Heb jij specifieke vragen over Vavo? Neem hiervoor contact op met mevrouw Thea Roskam (telefonisch via 06 20 80 51 72 of per mail via t.roskam@duloncollege.nl) of met mevrouw Jessica Tak (telefonisch via 0318 - 455 500 of per mail via j.tak@duloncollege.nl).

STUDIEKEUZE

Vind je het nog lastig om de juiste studiekeuze te maken? Ga tijdens de open dag in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. Wil je nu alvast meer informatie? Ga hier naar het studie- en loopbaanadvies punt.

STUDENTENONDERSTEUNING

Ga jij studeren op het mbo en heb je een vraag over (extra) begeleiding? Mail je vraag via steljevraag@duloncollege.nl.

HEB JE EEN VRAAG? 

Op deze pagina vind je een aantal hulpmiddelen om zelf aan de slag te gaan. En kom je er niet uit, dan kun je ons via steljevraag@duloncollege.nl altijd je vragen toesturen..