Aankomend Medewerker Grondoptreden Ede

Aankomend Medewerker Grondoptreden (BOL) - EDE

Aanmelden

Jij laat je niet gek maken, ook niet in een stressvolle situatie. Met jouw topconditie kun je iedereen bijbenen en voor avontuur draai je je hand niet om. Al eens gedacht aan de VeVa-opleiding aankomend medewerker grondoptreden? VeVa staat voor Veiligheid & Vakmanschap. Met een militaire opleiding aankomend medewerker grondoptreden aan het Dulon College in Ede leer je waardevolle vaardigheden en een vak, terwijl je uitgebreid kennis maakt met een baan als militair.

Klinkt dit interessant en wil je meer weten over de militaire opleiding aankomend grondmedewerker niveau 2 aan het Dulon College? Lees dan verder. Weet je al zeker dat de opleiding iets voor jou is? Schrijf je dan direct in.

Beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar (numerus fixus)

Voor het schooljaar 2023-2024 zijn er voor deze opleiding 75 plaatsen beschikbaar. Het beperkte aantal plaatsen heeft te maken met landelijke afspraken. Plaatsing gebeurt op volgorde van aanmelding. 

Na de eerste 75 aanmeldingen zijn er ook 75 plaatsen op de wachtlijst. Mocht een student onverhoopt niet aan de toelatingseisen voldoen, of zich terugtrekken, dan krijgt de eerstvolgende op de wachtlijst de plek.

De militaire opleiding aankomend medewerker grondoptreden is iets voor jou als je:

✓ sportief bent

✓ altijd het hoofd koel kan houden   

✓ kennis wilt maken met Defensie                    

✓ klaar  bent om het avontuur aan te gaan

Over de militaire opleiding aankomend medewerker grondoptreden

 De VeVa-opleiding in Ede is niet voor iedereen. Je moet fysiek sterk zijn, een goed uithoudingsvermogen hebben en over een flink portie discipline beschikken. Denk jij dat je uit het juiste hout gesneden bent en wil je het werk van een militair leren kennen? Tijdens de VeVa-opleiding maak je uitgebreid kennis met Defensie en ben je gegarandeerd van een stage mét stagevergoeding. 

Als aankomend medewerker grondoptreden moet je natuurlijk over een uitstekende conditie beschikken. En daar werk je in je militaire opleiding naartoe! Je krijgt veel sportlessen waardoor jouw kracht en uithoudingsvermogen toenemen.

Naast deze fysieke training wordt er tijdens de opleiding gewerkt aan je algemene vaardigheden: Engels, Nederlands, rekenen en burgerschap. Je krijgt ook lessen in vaardigheden die je als militair nodig gaat hebben: militaire eerste hulp, kaart en kompas lezen en verbindingen maken. Je ontwikkelt Skills for Life: doorzettingsvermogen, improviseren, samenwerken en omgaan met diverse culturen.

De VeVa-opleiding is kleinschalig en persoonlijk. Op onze eigen VeVa-locatie aan de Zandlaan kennen wij elkaar en gaan we respectvol met elkaar om. Het VeVa-team van het Dulon College garandeert jou een persoonlijke benadering en een uitstekende begeleiding.

Fact & Figures

Lees hier alle handige facts & figures over jouw opleiding. Je vindt hier informatie over de opbouw van de leerjaren, vakken en extra info.

Dulon College - Veiligheid & Vakmanschap

Toelatingseisen

Niet iedereen is geschikt voor de militaire opleiding aankomend medewerker grondoptreden. Daarom worden er een aantal toelatingseisen gesteld. 

  • op 1 oktober ben je 16 jaar of ouder
  • je hebt minimaal een vmbo kader diploma
  • je doorloopt het toelatingstraject succesvol, inclusief sportmedische screening

Hoe ziet dat toelatingstraject eruit? Als je je hebt aangemeld, word je uitgenodigd voor een vaardigheidstest. Hierin worden jouw sportieve en leidinggevende vaardigheden beoordeeld. Daarna heb je een intakegesprek. Haal je voor deze twee onderdelen een voldoende en heb je een passende vooropleiding? Dan word je toegelaten tot de opleiding!

Voordat je begint aan de opleiding heb je een militaire uitrusting nodig. Deze bestaat onder andere uit:

  • een gevechtstenue
  • een rugzak
  • gevechtsschoenen
  • sportschoenen

Deze uitrusting krijg je in bruikleen van Defensie. 

Jouw carrière na je militaire opleiding aankomend medewerker grondoptreden

Na het halen van jouw diploma aankomend medewerker grondoptreden ben jij klaar voor een baan bij Defensie. Als je kiest voor werken bij Defensie ben je verzekerd van een baan. Je gaat werken bij de Koninklijke Landmacht als soldaat of korporaal bij de infanterie, cavalerie, artillerie (grondoptreden) of bij het Korps Mariniers. 

Maar met een militaire opleiding tot aankomend medewerker grondoptreden kun je niet alleen militair of marinier worden. Jij hebt namelijk Skills for Life opgedaan waar een heleboel andere werkgevers ook om zitten te springen. 

Doorleren na je militaire opleiding aankomend medewerker grondoptreden

Nog niet klaar om het werkende leven in te gaan na je militaire opleiding aankomend medewerker grondoptreden? Stroom dan door naar een opleiding op niveau 3, bijvoorbeeld de opleiding aankomend onderofficier grondoptreden.

Waarom de militaire opleiding aankomend medewerker grondoptreden volgen op het Dulon College?

Als je wilt groeien, moet je jezelf kunnen zijn. Op het Dulon College in Ede kan en mag jij dat. In een veilige sfeer met veel persoonlijke aandacht en begeleiding, krijg je de kans om jezelf in de breedte en de diepte te ontwikkelen. Je wordt uitgedaagd om te worden wie je bent met álles wat je in je hebt, zodat je versteld staat van wat je kunt bereiken. Jij bepaalt zelf hoe je leert, kiest je eigen uitdagingen en maakt er zelf iets mooi van. Dus, waar ga je naartoe?

✓ Gepersonaliseerd onderwijs                 ✓ Kleinschalig georganiseerd

✓ Regie over je eigen leerproces             ✓ Hoge slagingspercentages

Aanmelden voor de militaire opleiding aankomend medewerker grondoptreden

Via de aanmeldbutton meld je je direct aan voor de VeVa-opleiding aankomend medewerker grondoptreden op het Dulon College in Ede. 

 

De militaire opleiding aankomend medewerker grondoptreden in cijfers

In Studie in Cijfers staat informatie over jouw opleiding en de kans op een baan en stage in jouw regio, vergeleken met het landelijk gemiddelde. Samengesteld door SBB. SBB gebruikt hiervoor eigen informatie en gegevens van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en de landelijke jongerenorganisatie JOB.

Studie in Cijfers Veiligheid en vakmanschap BOL

Topsporthal - teaser

topsporthal_-_van_der_knaaphal_-_thuisbasis_voor_dulon_college_ede.jpg

Sporten doe jij in de Topsporthal

In de gloednieuwe topsporthal kun je gebruik maken van fitnessapparatuur, hindernisbaan, dojo, klimwand en méér!

Lees meer

VEVA ROC A12 " meer willen, meer kunnen"