Allround Schoonheidsspecialist BOL Ede

Allround Schoonheidsspecialist (BOL) - Ede

Aanmelden

Klaar om je nog verder te verdiepen in de wereld van beauty en verzorging? Met de opleiding allround schoonheidsspecialist op het Dulon College in Ede maak jij allerlei specialistische vaardigheden helemaal eigen. Op jouw manier, kijkend naar jouw talenten en mogelijkheden.

Deze opleiding duurt 3 jaar. Dat is inclusief de opleiding schoonheidsspecialist niveau 3. 

Iets voor jou als je:

✓ Gaat en staat voor kwaliteit       ✓ Mensen op hun gemak kunt stellen

✓ Jezelf goed kunt presenteren    ✓ Klantvriendelijk en collegiaal bent ingesteld

Over de opleiding allround schoonheidsspecialist

Waar je tijdens de opleiding schoonheidsspecialist niveau 3 de basistechnieken en -vaardigheden leert beheersen, ga je tijdens de allround schoonheidsspecialist opleiding dieper in op specialistische en aanvullende vakkennis. Bijvoorbeeld:

  • Acnebehandelingen;
  • Bindweefsel- en huidverbeterende massages;
  • Shiatsu- en aromatherapie;
  • Bruinings-, kleur- en afslankadvies geven.
  •  

Ook besteed je aandacht aan het ontwikkelen van je sociale en commerciële vaardigheden, de juiste beroepshouding en het opstarten en runnen van een eigen bedrijf. Alles wat je in de lessen leert, pas je ook in de praktijk toe – bijvoorbeeld in onze eigen Salon Dulon, waar je werkt met de nieuwste apparatuur en technieken.

 

(Allround) Schoonheidsverzorging

Aan het einde van de opleiding vinden er vier praktijkexamens plaats bij het Kwaliteitscentrum Uiterlijke Verzorging in Woerden, onder het toeziend oog van examinatoren van dit centrum én een vakdocent van de opleiding. Geslaagd? Dan heb je meteen een extra erkenning op zak!

Jouw carrière als allround schoonheidsspecialist

Veel allround schoonheidsspecialisten werken zelfstandig in hun eigen bedrijf (met of zonder personeel) of zijn in dienst als bedrijfsleider, vaak bij een gespecialiseerd bedrijf. Je voert specialistische behandelingen uit zoals je op de opleiding hebt geleerd en hebt daarbij veel contact met cliënten, specialisten en huidtherapeuten. Ook kan het zo zijn dat je verantwoordelijk bent voor de in- en verkoop van producten en het aannemen van personeel. Je onderhoudt daarvoor contact met externe partijen, zoals leveranciers en de boekhouder.

Doorleren na mbo-opleiding allround schoonheidsspecialist niveau 4

Wil je na deze opleiding nóg meer ontwikkelen? Dan kun je verder studeren op het hbo. Stroom bijvoorbeeld door naar een opleiding medisch schoonheidsspecialist of huidtherapie. Er zijn ook verschillende opleidingen en cursussen die je ter verdieping in bepaalde onderwerpen en behandelingen kunt volgen.

Waarom allround schoonheidsspecialist op het Dulon College?

Jezelf kunnen zijn is een belangrijke voorwaarde om als mens te kunnen groeien. Op het Dulon College heb jij het daarom zelf voor het zeggen. In een veilige sfeer met veel persoonlijke aandacht en begeleiding krijg jij de kans om jezelf in de breedte en diepte te ontwikkelen. Je zult versteld staan van je eigen mogelijkheden!

✓ Gepersonaliseerd onderwijs                 ✓ Kleinschalig georganiseerd

✓ Regie over je eigen leerproces             ✓ Hoge slagingspercentages

Aanmelden vervolgopleiding

Via de aanmeldbutton hieronder meld je je direct aan voor een opleiding op het Dulon College. In het veld opmerkingen geef je aan dat je kiest voor de opleiding allround schoonheidsspecialist (BOL).

Aanmelden 

Studie in Cijfers

In Studie in Cijfers staat informatie over jouw opleiding en de kans op een baan en stage in jouw regio, naast het landelijk gemiddelde. Samengesteld door SBB. SBB gebruikt hiervoor eigen informatie en gegevens van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en de landelijke jongerenorganisatie JOB.

Studie in Cijfers Schoonheidsverzorging BOL

Widget aanmeldformulier modellen

model worden voor studenten

Salon Dulon zoekt modellen!

Model worden voor onze studenten van Salon Dulon? Wij zoeken modellen voor tijdens lessen, toetsen en examens. Interesse? Vul het aanmeldformulier in.

Lees meer