Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

assistant business services

Je leert hier onmisbaar ondersteunend werk in de zakenwereld verrichten, maar hebt het als student zelf voor het zeggen. Zo word jij je toekomst de baas.

Assistant business services

IETS VOOR JOU ALS JE:

  • Zorgvuldig en zelfstandig bent
  • Graag met cijfers werkt
  • Uitstekend kunt samenwerken
  • Goed instructies op kunt volgen

OVER DE mbo-OPLEIDING ASSISTANT BUSINESS SERVICES

Met deze administratie-opleiding word je goed voorbereid op een onmisbare ondersteunende functie in de zakelijke dienstverlening. Je leert hoe je het beste zelfstandig, nauwkeurig en overzichtelijk kunt werken. Ook planning en prioriteiten zijn belangrijk: wat ga je als eerste doen en wat daarna? Daarnaast leer je over zaken zoals omgaan met vertrouwelijke gegevens en klantcontact. Je ontwikkelt een klantgerichte houding en sterke communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als (basis) Engels. Met je diploma op zak ben helemaal klaar voor een baan in de zakenwereld.

JOUW CARRIÈRE ALS ASSISTANT BUSINESS SERVICES

Als afgestudeerd assistant business services mag je gaan werken binnen het mkb, bij een grote organisatie, een gemeente of zelfs als ondersteuning voor een zzp’er. Jouw dagelijkse werk is heel veelzijdig. Je gaat je aan de ene kant veel bezighouden met administratief werk, zoals agendabeheer, notities van overleggen maken, receptiewerkzaamheden, gegevens en informatie verzamelen en controleren, en de administratie van lonen, crediteuren en debiteuren.

Maar aan de andere kant is klantencontact een van jouw meest belangrijke taken. Dat kan fysiek, telefonisch of online zijn. Je neemt de telefoon aan, verstuurt brieven en e-mails en ontvangt bezoek op locatie, waarbij je ook vergaderruimtes klaarmaakt. Je geeft informatie, verwijst naar de juiste plek of persoon, beantwoordt vragen en neemt, als het voorkomt, klachten of problemen in ontvangst. Door jou voelen gasten, klanten en andere (zakelijke) relaties zich welkom en geholpen.

DOORLEREN NA DEZE OPLEIDING

Na deze opleiding kun je doorstromen naar de nieuwe niveau 3-opleiding allround assistant business services. Liever iets anders? We kijken graag samen met je naar wat past bij jouw talenten en mogelijkheden.

WAAROM EEN OPLEIDING OP DULON COLLEGE?

Jezelf kunnen zijn is een belangrijke voorwaarde om als mens te kunnen groeien. Op Dulon College heb jij het daarom zelf voor het zeggen. In een veilige sfeer met veel persoonlijke aandacht en begeleiding krijg jij de kans om jezelf in de breedte en diepte te ontwikkelen. Je zult versteld staan van je eigen mogelijkheden!

  • Gepersonaliseerd onderwijs
  • Kleinschalig georganiseerd
  • Regie over je eigen leerproces
  • Hoge slagingspercentages

FACT & FIGURES

Lees hier alle handige facts & figures over jouw opleiding. Je vindt hier informatie over de opbouw van de leerjaren, vakken en extra info.

LEERMIDDELEN

Om jouw opleiding te kunnen volgen heb je leermiddelen zoals boeken, digitale licenties en andere materialen nodig. Voor de start van de opleiding krijg je specifieke informatie over welke leermiddelen jij moet bestellen en hoe je dit kan doen. Benieuwd naar welke kosten er voor jouw opleiding ongeveer gelden? Ga hier naar de website van MBOwebshop waar je de leermiddelenlijst vindt die dit jaar bij jouw opleiding hoort.

Meeloopdagen

Nieuwsgierig hoe het is om bij Dulon College te studeren? Loop een dagje mee!

Meer informatie

Benieuwd naar onze open dagen

Benieuwd naar onze open dagen? Klik hier voor meer informatie.

Meer info