Assistent Dienstverlening & Zorg Ede

Assistent dienstverlening (BBL) - Ede

Aanmelden

Jij staat graag klaar voor je collega’s. Je bent anderen graag van dienst met routine- en administratieve klussen zodat zij lekker door kunnen knallen. Je bent sociaal en een echte teamplayer. Gastvrijheid zit jou in het bloed. Herken jij jezelf in die omschrijving? Dan is de opleiding assistent dienstverlening BBL wel iets voor jou. 

Klinkt dit interessant en wil je meer weten over de opleiding assistent dienstverlening BBL niveau 1 aan het Dulon College? Lees dan verder. Weet je al zeker dat deze opleiding iets voor jou is? Schrijf je dan direct in.

 

De opleiding assistent dienstverlening BBL is iets voor jou als je:

✓ behulpzaam bent

✓ gastvrij bent   

✓ graag praktisch aan de slag gaat                    

✓ voor anderen klaar wilt staan

Over de opleiding assistent dienstverlening BBL

Tijdens de opleiding tot assistent dienstverlening BBL word je breed opgeleid. Er zijn namelijk veel verschillende organisaties waar dienstverlenende en gastvrije collega’s nodig zijn. 

Je leert veel vaardigheden tijdens de praktijklessen. Omdat het beroep van assistent dienstverlening en zorg zo breed is, krijg je ook praktijklessen in de volle breedte. Zo volg je praktijklessen in vijf verschillende sectoren, namelijk:

  • zorg
  • welzijn
  • facilitair
  • horeca
  • administratie

Naast praktijklessen ga je in dienst bij een leerbedrijf. Hier kun je je nieuw geleerde praktische vaardigheden direct in de praktijk brengen.

Werkplek bij een leerbedrijf

BBL staat voor beroepsbegeleidende leerweg. Dit houdt in dat je studie bestaat uit een combinatie van werken en leren. Om die combinatie te kunnen maken ga je in dienst bij een leerbedrijf.

Voor het begin van de opleiding moet je een werkplek hebben met voldoende werkuren. Dit is een betaalde baan bij een erkend leerbedrijf. Deze werkplek moet je zelf regelen, bijvoorbeeld via Stagemarkt.nl. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op via steljevraag@duloncollege.nl.

Wil je niet in dienst bij een leerbedrijf? De opleiding assistent dienstverlening en zorg wordt ook aangeboden als BOL-opleiding (beroepsopleidende leerweg). Ook bij BOL leer je door te doen, alleen loop je dan stage.

Twijfel je welke leerweg het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op of mail je vraag naar steljevraag@dulon.nl

Jouw carrière na je opleiding assistent dienstverlening BBL

Met je diploma van de BBL-opleiding assistent dienstverlening niveau 1 op zak, kun je aan de slag bij veel verschillende organisaties binnen zorg, welzijn, facilitaire dienstverlening, horeca en administratie. En je hebt al uitgebreid kennis gemaakt met de praktijk, wat je mooi kunt meerekenen als werkervaring.

Als assistent dienstverlening en zorg ben jij de helpende hand van jouw directe collega’s. In de meeste gevallen werk je onder toezicht van een ervaren collega en bied je hem of haar ondersteuning bij de werkzaamheden.

Doorleren na opleiding assistent dienstverlening BBL

Wil je nog doorleren na je opleiding assistent dienstverlening? Stroom dan door naar een opleiding op niveau 2, bijvoorbeeld:

Waarom de opleiding assistent dienstverlening BBL op het Dulon College?

Als je wilt groeien, moet je jezelf kunnen zijn. Op het Dulon College in Ede kan en mag jij dat. In een veilige sfeer met veel persoonlijke aandacht en begeleiding, krijg je de kans om jezelf in de breedte en de diepte te ontwikkelen. Je wordt uitgedaagd om te worden wie je bent met álles wat je in je hebt, zodat je versteld staat van wat je kunt bereiken. Jij bepaalt zelf hoe je leert, kiest je eigen uitdagingen en maakt er zelf iets mooi van. Dus, waar ga je naartoe?

✓ Gepersonaliseerd onderwijs                 ✓ Kleinschalig georganiseerd

✓ Regie over je eigen leerproces             ✓ Hoge slagingspercentages

Aanmelden voor de opleiding assistent dienstverlening BBL

Via de aanmeldbutton meld je je direct aan voor de opleiding assistent dienstverlening BBL op het Dulon College.