Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

assistent metaal-, elektro- en installatietechniek

Met machines en gereedschappen werken vind je fascinerend. Je bent nauwkeurig en je hebt een praktische instelling. En niet te vergeten, je bent natuurlijk ook een echte teamplayer. In dat geval is de opleiding tot assistent installatie- en constructietechniek wel iets voor jou.

Klinkt dit interessant en wil je meer weten over de opleiding assistent installatie- en constructietechniek niveau 1 aan Dulon College? Lees dan verder. Weet je al zeker dat dit de opleiding voor jou is? Schrijf je dan direct in. 

DE mbo-OPLEIDING ASSISTENT METAAL-, ELEKTRO- EN INSTALLATIETECHNIEK IS IETS VOOR JOU ALS JE:

  • technisch inzicht hebt
  • graag sleutelt aan machines en met gereedschap werkt
  • graag praktisch aan de slag gaat                    
  • voor anderen klaar wilt staan

OVER DE OPLEIDING ASSISTENT METAAL-, ELEKTRO- EN INSTALLATIETECHNIEK

Jij ziet het wel zitten om je collega’s te helpen met uiteenlopende taken. Zo kun je helpen daar waar het nodig is. Verder hoef je nog niet precies te weten wat je wilt gaan doen, want de opleiding tot assistent installatie- en constructietechniek is breed. Je leert de technieksector in de hele breedte kennen. Zo kun je mooi uitzoeken wat het beste bij jou past: metaal-, installatie- of elektronisch werk.

Je leert door te doen. Je krijgt theorie, maar vooral veel praktijkles. Je leert hoe je basis-productiewerk aflevert, met verschillende gereedschappen werkt, voor een nette werkplek zorgt en anderen ondersteunt bij hun werkzaamheden. 

BOL-OPLEIDING

BOL staat voor beroepsopleidende leerweg. Tijdens je BOL-opleiding leer je door te doen, door middel van praktijkvakken en stages. Twijfel je welke leerweg het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op of mail je vraag naar steljevraag@duloncollege.nl.

BBL-OPLEIDING

WERKPLEK BIJ EEN LEERBEDRIJF

BBL staat voor beroepsbegeleidende leerweg. Dit houdt in dat je studie bestaat uit een combinatie van werken en leren. Om die combinatie te kunnen maken, ga je in dienst bij een leerbedrijf. Voor het begin van de opleiding moet je een werkplek hebben met voldoende werkuren. Dit is een betaalde baan bij een erkend leerbedrijf. Deze werkplek moet je zelf regelen, bijvoorbeeld via Stagemarkt.nl. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op via steljevraag@duloncollege.nl

JOUW CARRIÈRE NA JE OPLEIDING ASSISTENT METAAL-, ELEKTRO- EN INSTALLATIETECHNIEK

Met je diploma van de opleiding tot assistent installatie- en constructietechniek op zak, kun je aan de slag in uiteenlopende organisaties in de technieksector. Denk aan bedrijven in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde en installatietechniek. 

Je kunt aan de slag bij kleine, middelgrote en grote bedrijven. Je werkt in de werkplaats, in een productiehal of op locatie bij de klant. Je voert eenvoudig productiewerk uit of je assisteert een ervaren collega.

DOORLEREN NA DE OPLEIDING ASSISTENT METAAL-, ELEKTRO- EN INSTALLATIETECHNIEK

Wil je nog niet direct aan de slag na je opleiding Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek? Stroom dan door naar een technische niveau 2 vak-opleiding bij Technova College, bijvoorbeeld:

WAAROM DE OPLEIDING ASSISTENT METAAL-, ELEKTRO- EN INSTALLATIETECHNIEK VOLGEN OP DULON COLLEGE?

Als je wilt groeien, moet je jezelf kunnen zijn. Op Dulon College in Ede kan en mag jij dat. In een veilige sfeer met veel persoonlijke aandacht en begeleiding, krijg je de kans om jezelf in de breedte en de diepte te ontwikkelen. Je wordt uitgedaagd om te worden wie je bent met Γ‘lles wat je in je hebt, zodat je versteld staat van wat je kunt bereiken. Jij bepaalt zelf hoe je leert, kiest je eigen uitdagingen en maakt er zelf iets mooi van. Dus, waar ga je naartoe?

  • Gepersonaliseerd onderwijs
  • Kleinschalig georganiseerd
  • Regie over je eigen leerproces
  • Hoge slagingspercentages

FACTS & FIGURES

Lees hier alle handige facts & figures over jouw opleiding. Je vindt hier informatie over de opbouw van de leerjaren, vakken en extra info.

LEERMIDDELEN

Om jouw opleiding te kunnen volgen heb je leermiddelen zoals boeken, digitale licenties en andere materialen nodig. Voor de start van de opleiding krijg je specifieke informatie over welke leermiddelen jij moet bestellen en hoe je dit kan doen. Benieuwd naar welke kosten er voor jouw opleiding ongeveer gelden? Ga hier naar de website van MBOwebshop waar je de leermiddelenlijst vindt die dit jaar bij jouw opleiding hoort.

Meeloopdagen

Nieuwsgierig hoe het is om bij Dulon College te studeren? Loop een dagje mee!

Meer informatie

Benieuwd naar onze open dagen

Benieuwd naar onze open dagen? Klik hier voor meer informatie.

Meer info