opleiding assistent installatie- & constructietechniek Ede

Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek (BBL) - Ede

Aanmelden

Vanaf volgend schooljaar (2022-2023) gaat de opleiding Assistent Installatie en Constructietechniek verder onder de naam: Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek.

Jij bent graag altijd ergens mee bezig. Het liefst steek jij je handen uit de mouwen en ga je ergens aan sleutelen. Met machines en gereedschappen werken vind je fascinerend. Je bent nauwkeurig en je hebt een praktische instelling. En als echte teamplayer ben je een aanwinst voor ieder team. Misschien is de BBL-opleiding tot assistent installatietechniek en constructietechniek dan wel iets voor jou.

Klinkt dit interessant en wil je meer weten over de BBL-opleiding assistent installatie- en constructietechniek niveau 1 aan het Dulon College? Lees dan verder. Weet je al zeker dat deze opleiding iets voor jou is? Schrijf je dan direct in.

Let op: vanaf schooljaar 2022/2023 heet deze BBL-opleiding assistent metaal-, elektro- en installatietechniek. Aan de inhoud van de opleiding verandert verder niks.

De BBL-opleiding assistent installatietechniek en constructietechniek is iets voor jou als je:

✓ technisch inzicht hebt

✓ graag sleutelt aan machines en met gereedschap werkt   

✓ graag praktisch aan de slag gaat                    

✓ voor anderen klaar wilt staan

Over de BBL-opleiding assistent installatietechniek en constructietechniek

Jij ziet het wel zitten om je collega’s te helpen met uiteenlopende taken. Zo kun je je steentje bijdragen daar waar het nodig is. Verder hoef je nog niet precies te weten wat je wilt gaan doen, want de opleiding tot assistent installatie- en constructietechniek is breed. Je leert de technieksector in de hele breedte kennen. Zo kun je mooi uitzoeken wat het beste bij jou past: metaal-, installatie- of elektronisch werk.

Je leert door te doen. Je krijgt theorie maar vooral veel praktijkles. Je leert basis-productiewerk afleveren, met verschillende gereedschappen werken, voor een nette werkplek zorgen en anderen bij hun werkzaamheden ondersteunen. 

Werkplek bij een leerbedrijf

BBL staat voor beroepsbegeleidende leerweg. Dit houdt in dat je studie bestaat uit een combinatie van werken en leren. Om die combinatie te kunnen maken, ga je in dienst bij een leerbedrijf.

Voor het begin van de opleiding moet je een werkplek hebben met voldoende werkuren. Dit is een betaalde baan bij een erkend leerbedrijf. Deze werkplek moet je zelf regelen, bijvoorbeeld via Stagemarkt.nl. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op via steljevraag@duloncollege.nl

Wil je niet in dienst bij een leerbedrijf? De opleiding assistent installatie- en constructietechniek wordt ook aangeboden in BOL (beroepsopleidende leerweg). Ook bij BOL leer je door te doen, alleen loop je dan stage.

Waarom de BBL-opleiding assistent installatietechniek en constructietechniek volgen op het Dulon College?

Als je wilt groeien, moet je jezelf kunnen zijn. Op het Dulon College in Ede kan en mag jij dat. In een veilige sfeer met veel persoonlijke aandacht en begeleiding, krijg je de kans om jezelf in de breedte en de diepte te ontwikkelen. Je wordt uitgedaagd om te worden wie je bent met álles wat je in je hebt, zodat je versteld staat van wat je kunt bereiken. Jij bepaalt zelf hoe je leert, kiest je eigen uitdagingen en maakt er zelf iets mooi van. Dus, waar ga je naartoe?

✓ Gepersonaliseerd onderwijs                 ✓ Kleinschalig georganiseerd

✓ Regie over je eigen leerproces             ✓ Hoge slagingspercentages

Aanmelden voor de BBL-opleiding assistent installatietechniek en constructietechniek

Via de aanmeldbutton hieronder meld je je direct aan voor de BBL-opleiding assistent installatie- en constructietechniek (vanaf volgend schooljaar assistent metaal-, elektro- en installatietechniek) op het Dulon College. 

Aanmelden ->