opleiding assistent installatie- & constructietechniek Ede

Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek (BOL) - Ede

Aanmelden

Iets voor jou?

Jij vindt het leuk om met machines en gereedschappen te werken. Je steekt graag je handen uit de mouwen en bent nauwkeurig in je werk. Ook heb je een praktische instelling en houd je van samenwerken.

De opleiding Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek

De opleiding Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek is breed. Zo krijg jij een goed beeld van metaal-, installatie en elektronisch werk en kun je uitzoeken welk deel van de technieksector jou het meest aanspreekt. Je leert door te doen, dat betekent veel praktijk naast de theorie.. Je doet eenvoudig productiewerk, leert werken met verschillende gereedschappen, zorgt voor een nette werkplek of ondersteunt bij het werk van anderen.

Jouw carrière

Als assistent installatie & constructietechniek kun je werken in de sector techniek bij bedrijven in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde en installatietechniek. Het kan gaan om kleine, middelgrote of grote bedrijven waar je werkt in een werkplaats, een productiehal of op locatie bij een klant. Dit kan zowel binnen als buiten zijn op bouwplaatsen of in magazijnen en opslagplaatsen. Daar voer je eenvoudig productiewerk uit of help je een ervaren collega. 

Wil je verder leren?

Dan kun je doorstromen naar een technische opleiding op niveau 2, zoals:

  • Monteur Mechatronica
  • Monteur Electrotechnische installaties
  • Verspaner
  • Constructiewerker