Coördinator beveiliging Ede

Beveiliger 3 (voorheen Coördinator beveiliging) (BOL) - Ede

Aanmelden

Als beveiliger zet jij je in om de wereld een veilige plek te maken. Jij weet van doorpakken en je bent niet snel op je mondje gevallen. Je wilt graag leiding leren geven en (grootschalige) beveiligingswerkzaamheden coördineren. Heb je de opleiding beveiliger niveau 2 succesvol afgerond? Dan kun je doorleren tot coördinator beveiliging met de opleiding beveiliger niveau 3.

Klinkt dit interessant en wil je meer weten over coördinator beveiliging worden met de opleiding beveiliger niveau 3 aan het Dulon College? Lees dan verder. Weet je al zeker dat de opleiding iets voor jou is? Schrijf je dan direct in.

Beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar (numerus fixus)

Voor het schooljaar 2023-2024 zijn er voor deze opleiding 20 plaatsen beschikbaar. Het beperkte aantal plaatsen heeft te maken met het aantal beschikbare stageplaatsen. Plaatsing gebeurt op volgorde van aanmelding. Na de eerste 20 aanmeldingen zijn er ook 20 plaatsen op de wachtlijst. Mocht een student onverhoopt niet aan de toelatingseisen voldoen of zich terugtrekken, dan krijgt de eerstvolgende op de wachtlijst de plek.

De opleiding tot coördinator beveiliging is iets voor jou als je:

✓ je wilt inzetten voor veiligheid     ✓ je leidinggevende kwaliteiten hebt

✓ je goed overzicht kan houden      ✓ je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt

Over de opleiding tot coördinator beveiliging

De opleiding beveiliger 3 (coördinator beveiliging) sluit aan op de opleiding beveiliger 2. Je leert hoe je beveiligingswerkzaamheden moet coördineren en hoe je leiding moet geven aan een team van beveiligers. Je weet hoe je moet rapporteren aan het management en je bent in staat om gepaste voorstellen te doen die veiligheidsplannen en draaiboeken verbeteren. 

Dit alles leer je tijdens lessen op school, excursies, praktijksimulaties, buitenschoolse activiteiten en een stage. Je wordt klaargestoomd voor een uitdagende leidinggevende functie.

Toelatingseisen

Niet iedereen is geschikt voor de opleiding beveiliger niveau 3. Je moet eerst de basis onder de knie hebben. Daarom kun je alleen worden toegelaten tot de opleiding beveiliger niveau 3 als je de opleiding beveiliger 2 succesvol hebt afgerond. 

Jouw carrière na je opleiding tot coördinator beveiliging

Je was al een professioneel beveiliger en met een diploma beveiliger niveau 3 kun je aan de slag als teamleider, coördinator beveiliging, meewerkend groepshoofd, planner of hoofd surveillant. Je kunt er ook voor kiezen om door te stromen naar de politie of de Koninklijke Marechaussee.

Je geeft beveiligers instructies en ziet erop toe dat de taken goed worden uitgevoerd. Je bent in staat om voor een team van medewerkers de juiste beslissingen te nemen als de situatie daarom vraagt. Je maakt roosters en dienstplanningen en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken rond de beveiliging van een gebouw, terrein of alarmcentrale en rapporteert hierover.

Doorleren na de opleiding coördinator beveiliging

Nog niet klaar om het werkende leven in te gaan na je opleiding beveilig niveau 3? Studeer dan verder met een opleiding op niveau 4, bijvoorbeeld: Leidinggeven op basis van vakmanschap.

Waarom de opleiding coördinator beveiliging volgen op het Dulon College?

Als je wilt groeien, moet je jezelf kunnen zijn. Op het Dulon College in Ede kan en mag jij dat. In een veilige sfeer met veel persoonlijke aandacht en begeleiding, krijg je de kans om jezelf in de breedte en de diepte te ontwikkelen. Je wordt uitgedaagd om te worden wie je bent met álles wat je in je hebt, zodat je versteld staat van wat je kunt bereiken. Dus, waar ga je naartoe?

✓ Kleinschalig georganiseerd

✓ Regie over je eigen leerproces             ✓ Hoge slagingspercentages

Aanmelden voor de opleiding coördinator beveiliging

Via de aanmeldbutton meld je je direct aan voor de opleiding beveiliger niveau 3 (coördinator beveiliging) op het Dulon College. Let op: je kunt uit meerdere instroommomenten kiezen in het aanmeldingsproces. 

De opleiding beveiliger niveau 3 in cijfers

In Studie in Cijfers staat informatie over jouw opleiding en de kans op een baan en stage in jouw regio, vergeleken met het landelijk gemiddelde. Samengesteld door SBB. SBB gebruikt hiervoor eigen informatie en gegevens van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en de landelijke jongerenorganisatie JOB.

Studie in Cijfers Particuliere beveiliging BOL

 

Topsporthal - teaser

topsporthal_-_van_der_knaaphal_-_thuisbasis_voor_dulon_college_ede.jpg

Sporten doe jij in de Topsporthal

In de gloednieuwe topsporthal kun je gebruik maken van fitnessapparatuur, hindernisbaan, dojo, klimwand en méér!

Lees meer

Veiligheid

Veiligheid Ede

Veiligheid

Nieuwsgierig wat de richting Veiligheid inhoudt? En welke opleidingen er allemaal bij horen?

Lees verder