Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

business administration & control specialist

Met jouw oog voor detail, proactieve houding en talenten met cijfers ben je geknipt voor de wereld van boekhouding.

Business administration & control specialist

IETS VOOR JOU ALS JE:

  • Nauwkeurig en geduldig bent
  • Graag met cijfers en voorschriften werkt
  • Alleen Γ©n samen goed werkt
  • Het voortouw neemt en van aanpakken weet

OVER DE OPLEIDING BUSINESS ADMINISTRATION & CONTROL SPECIALIST

Tijdens deze opleiding ga je alles leren over boekhouden, belastingen en de regels en procedures die daarbij horen. Betalingsvoorstellen, betalingstermijnen, aangiften, periodeafsluitingen en beschikbare liquiditeit zijn voor jou straks bekende begrippen. Je leert regels en voorschriften toepassen, fouten en afwijkingen herkennen, en gegevens verzamelen, analyseren en verwerken. En natuurlijk welke systemen, software en applicaties je daarbij moet gebruiken. Je ontwikkelt een goed cijfermatig inzicht en kunt meehelpen aan een correcte administratie.  

Je leert omgaan met onverwachte situaties en samenwerken met zowel interne als externe klanten. Er wordt aandacht besteed aan jouw adviserende rol naar management, je leidinggevende(n) en opdrachtgevers. Je krijgt zowel inhoudelijke als algemene vakken, maar ook de algemene vakken zijn beroepsgericht. En natuurlijk volg je de actualiteiten van het vakgebied op de voet. Zo ben jij straks helemaal klaar voor de arbeidsmarkt.

JOUW CARRIÈRE ALS BUSINESS ADMINISTRATION & CONTROL SPECIALIST

Je gaat aan de slag op de (financiΓ«le) administratie van een bedrijf of instelling of je kunt aan de slag op een administratie- of accountantskantoor. Jouw werk is aan de ene kant gericht op het controleren, beheren en bijwerken van de financiΓ«le dagboeken. Aan de andere kant help je met de periodeafsluitingen en de aangifte omzetbelasting. Dat kan in het algemeen of op een specifieke afdeling (subadministratie), zoals crediteuren en debiteuren of voorraadbeheer. Je kunt je ook bezig gaan houden met de invordering van facturen. Je hebt veel contact met mensen binnen de organisatie en soms ook mensen buiten het bedrijf. Je weet klanttevredenheid en het op de juiste manier toepassen van de regels goed te combineren.

DOORLEREN NA DEZE OPLEIDING

Klaar met je mbo-opleiding en wil je jezelf nog verder ontwikkelen? Kies dan een opleiding op het hbo, bijvoorbeeld in de richting accountancy, fiscaal of economie en recht.

WAAROM DEZE MBO-OPLEIDING OP DULON COLLEGE?

Jezelf kunnen zijn is een belangrijke voorwaarde om als mens te kunnen groeien. Op Dulon College heb jij het daarom zelf voor het zeggen. In een veilige sfeer met veel persoonlijke aandacht en begeleiding krijg jij de kans om jezelf in de breedte en diepte te ontwikkelen. Je zult versteld staan van je eigen mogelijkheden!

  • Gepersonaliseerd onderwijs
  • Kleinschalig georganiseerd
  • Regie over je eigen leerproces
  • Hoge slagingspercentages

Meeloopdagen

Nieuwsgierig hoe het is om bij Dulon College te studeren? Loop een dagje mee!

Meer informatie

Benieuwd naar onze open dagen

Benieuwd naar onze open dagen? Klik hier voor meer informatie.

Meer info