Opleidingen

Business Administration & Control Specialist (BBL) - Ede

Aanmelden

VOORHEEN BEDRIJFSADMINISTRATEUR & JUNIOR ASSISTENT-ACCOUNTANT

IETS VOOR JOU? 

Jij bent nauwkeurig en geduldig en werkt graag met cijfers en voorschriften. Je houdt van aanpakken en neemt het voortouw. Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in nauwe samenwerking. 

DE OPLEIDING Business Administration & Control Specialist 

Je leert veel over boekhouden, belastingen en relevante regelgeving en procedures. Je volgt de actualiteiten van het vakgebied en kunt regels en voorschriften toepassen. Fouten en afwijkingen leer je herkennen en je krijgt voldoende cijfermatig inzicht. Je leert omgaan met onverwachte situaties en hoe je zorgvuldig omgaat met interne en externe klanten.  

Daarnaast hoort het verzamelen, analyseren en verwerken van gegevens ook in de opleiding. Ook is er aandacht voor jouw adviserende rol naar management, eigen leidinggevende of (interne) klant/opdrachtgever. Je leert alles over betalingsvoorstellen, betalingstermijnen, beschikbare liquiditeit en alle regels. Je leert werkzaamheden rondom de periode afsluiting en belastingaangifte. Jij helpt mee aan een correcte administratie.  

Tijdens deze opleiding volg je ook algemene vakken zoals Nederlands, Rekenen (generiek en beroepsgericht), Engels (generiek en beroepsgericht) en Loopbaan & Burgerschap. Ook leer je werken met veelgebruikte computersystemen en softwarepakketten en applicaties. 

JOUW CARRIERE  

Met dit diploma op zak kun je aan de slag op de (financiële) administratie van een bedrijf of instelling of je kunt aan de slag op een administratie- of accountantskantoor. In het werk heb je regelmatig contact met mensen van buiten het bedrijf, maar deze opleiding is gericht op een backoffice functie met interne contacten. Jouw werk is aan de ene kant gericht op het controleren, beheren en bijwerken van de dagboeken. Aan de andere kant assisteer je bij de periodeafsluitingen en bij de aangifte omzetbelasting. Je bent ook inzetbaar op de sub-administraties of je verricht werkzaamheden voor de invordering van facturen. Je weet klanttevredenheid en het correct toepassen van de regels goed te combineren.  

DOORLEREN?  

Na deze middenkaderopleiding kun je doorstromen naar een hbo-opleiding. Accountancy, Economie en Recht, Fiscaal 

 

Deze opleiding is nieuw. Het is een combinatie van Bedrijfsadministrateur en Junior Assistent-Accountant