Commerciële dienstverlening Ede

Commercieel medewerker (BOL) - Ede

Aanmelden

Zelf actie ondernemen in de wereld van marketing en commercie? Volg de opleiding commercieel medewerker in Ede op het Dulon College en bepaal zelf jouw koers. Hier ben jij de regisseur van je eigen leerproces en krijg je volop de ruimte om jezelf te zijn. Bekijk snel wat deze mbo-opleiding niveau 3 inhoudt!

Iets voor jou als je:

✓ Representatief, zelfstandig en proactief bent         ✓ Een vlotte babbel hebt

✓ Commercieel kunt denken                             ✓ Inlevingsvermogen hebt

Over de opleiding commercieel medewerker

Tijdens de opleiding commercieel medewerker mbo 3 krijg jij les in zaken zoals marketing en verkooptechnieken, maar ook in persoonlijke en maatschappelijke vorming. Hierdoor ontwikkel je een klant- en servicegerichte houding die je nodig hebt als commercieel medewerker buitendienst of binnendienst. Dingen die je leert zijn onder andere:

  • Inzicht krijgen in marktontwikkelingen, producten, diensten, klanten en organisaties
  • Het toepassen van verschillende marktonderzoekmethodes
  • Foutloze offertes opstellen
  • Verkoopplannen voorbereiden
  • Het gebruiken van verschillende verkooptechnieken

Jouw carrière als commercieel medewerker

Wat is een commercieel medewerker? Het visitekaartje van het bedrijf! Als commercieel medewerker binnendienst of buitendienst heb je veel contact met klanten, maar weet je een goede balans te vinden tussen de hoeveelheid tijd die je besteedt aan de klant en wat het contact oplevert. Je ziet commerciële kansen in de markt, ook op langere termijn, en zet deze om naar acties. Je kunt snel schakelen tussen de verschillende werkzaamheden. Je bent sociaal vaardig en commercieel ingesteld.

Na je opleiding kun je aan de slag bij verschillende soorten bedrijven. Van midden- en kleinbedrijven (mkb) tot grootbedrijven. Of bijvoorbeeld bij een commerciële of dienstverlenende (faciliterende) organisatie. Je werkt op de afdeling marketing óf bij verkoop als commercieel medewerker binnendienst of buitendienst.

Doorleren na je mbo commercieel medewerker

Met je diploma commercieel medewerker niveau 3 op zak, kun je kiezen voor een vervolgopleiding op niveau 4 die aansluit op deze opleiding. Bijvoorbeeld een van de volgende opleidingen:

Waarom commercieel medewerker mbo 3 op het Dulon College?

Als je wilt groeien, moet je jezelf kunnen zijn. Op het Dulon College in Ede kan en mag jij dat. In een veilige sfeer met veel persoonlijke aandacht en begeleiding, krijg je de kans om jezelf in de breedte en de diepte te ontwikkelen. Je wordt uitgedaagd om te worden wie je bent met álles wat je in je hebt, zodat je versteld staat van wat je kunt bereiken. Jij bepaalt zelf hoe je leert, kiest je eigen uitdagingen en maakt er zelf iets mooi van. Dus, waar ga je naartoe?

✓ Gepersonaliseerd onderwijs                ✓ Kleinschalig georganiseerd

✓ Regie over je eigen leerproces            ✓ Hoge slagingspercentages

Studie in Cijfers Commercie BOL-3

Studie in Cijfers 

In Studie in Cijfers staat informatie over jouw opleiding en de kans op een baan en stage in jouw regio, naast het landelijk gemiddelde. Samengesteld door SBB. SBB gebruikt hiervoor eigen informatie en gegevens van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en de landelijke jongerenorganisatie JOB.

Studie in Cijfers Commercie

Wordt dit 'm?

Meld je dan hier direct aan!

Twijfel je nog?

Stuur dan een mail met jouw vraag naar steljevraag@duloncollege.nl

Niet wat je zocht?

Wij kunnen met je meedenken.

Klik hier om hulp te krijgen bij de studiekeuze.

Terug naar alle opleidingen.