Handhaver toezicht en veiligheid Ede

Handhaver toezicht en veiligheid (BOL) - Ede

Aanmelden

Iets voor jou?

Je bent initiatiefrijk, sportief en stressbestendig. Je kunt snel ingrijpen als dat nodig is en vindt het belangrijk dat de veiligheid gewaarborgd is. Jij durft mensen aan te spreken op hun gedrag.

Beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar (numerus fixus)

Voor deze opleiding in Ede geldt dat er in 2019 - 2020 een beperkt aantal - namelijk 60 - opleidingsplaatsen beschikbaar zijn. Dit heeft te maken met het aantal beschikbare stageplaatsen bij de opleiding en beroepsbeeld. Voor schooljaar 2020 - 2021 moet de numerus fixus nog worden vastgesteld.

De opleiding Handhaver toezicht en veiligheid

Je ontwikkelt een scherp oog voor onveilige situaties en leert op tijd ingrijpen om deze situaties te voorkomen. Als gediplomeerd handhaver toezicht & veiligheid kun je vakkundig een surveillance voorbereiden en uitvoeren. Je houdt toezicht en je treedt krachtig en professioneel op als dat nodig is. Je leert publiek op professionele wijze informeren en verwijzen. Met het diploma op zak kun jij eerste hulp verlenen en bijvoorbeeld een verdachte aanhouden. Je doet kennis op van wet- en regelgeving en leert volop in de praktijk. Je gaat twee keer op stage: het eerste jaar als medewerker toezicht & veiligheid, het tweede jaar als handhaver toezicht & veiligheid bij een stadstoezichtorganisatie of openbaar vervoersbedrijf. Je krijgt uitgebreid de mogelijkheid om je te oriënteren op het werken bij politie, Koninklijke Marechaussee en Toezicht en Handhaving. Tijdens de opleiding behaal je ook het certificaat buitengewoon opsporingsambtenaar en verkeersregelaar.

Jouw carrière

Na de opleiding kun je aan de slag als handhaver openbare ruimte bij een gemeente. Ook handhavers in het openbaar vervoer en milieu zijn in onze samenleving niet meer weg te denken. Wil je liever bij de politie of de Koninklijke Marechaussee aan de slag? Deze opleiding is daar een goede voorbereiding op.

Beveiligen, dienstverlenen en verdachte situaties herkennen zijn onderdeel van jouw opleiding

Bijsluiter

Topsporthal - teaser

topsporthal_-_van_der_knaaphal_-_thuisbasis_voor_dulon_college_ede.jpg

Sporten doe jij in de Topsporthal

In de gloednieuwe topsporthal kun je gebruik maken van fitnessapparatuur, hindernisbaan, dojo, klimwand en méér!

Lees meer