Opleidingen

Intercedent (BOL)- Ede

Aanmelden

Wil je alles leren over het werken in de uitzendbranche? Ben je commercieel en ondernemend ingesteld en wil je zelf de regie over je leerproces? Doe de opleiding intercedent bij het Dulon College!

De intercedent opleiding is iets voor jou als je:

✓ Commercieel ingesteld bent ✓ Overal kansen ziet

✓ Graag verkoopgesprekken voert ✓ Interesse hebt in arbeidsrecht 

De opleiding intercedent

Tijdens de opleiding tot intercent leer je alles over het werken in de uitzendbranche. Je leert hoe je verkoopgesprekken voert met bedrijven en hoe je wervingsgesprekken hebt met potentiële kandidaten. Ook kom je te weten hoe je een bemiddeling administratief verwerkt. Ook is er binnen deze intercedent opleiding veel aandacht voor sales, communicatie en arbeidsrecht.

De vakken Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding. Om je verder te specialiseren of te verbreden volg je keuzedelen.

Jouw carrière na deze opleiding 

Als Intercedent ga jij aan de slag bij een uitzendbureau, detacheringsbureau of een bureau voor werving en selectie. Daar help jij mensen aan een tijdelijke baan. Je zorgt ervoor dat bedrijven de juiste mensen inhuren. Als intercedent ben je continu op zoek naar de ideale combinatie tussen mensen en bedrijven en je krijgt energie van een juiste match!

Je zoekt opdrachtgevers die werk in de aanbieding hebben en je zorgt voor een passende match met een medewerker. Je verzorgt voor alle partijen de contracten en de betalingen. Dat leer je allemaal tijdens de intercedent opleiding. 

De nadruk in je werk ligt op het behalen van commerciële doelen en omzet. Ook gaat veel aandacht uit naar werven, binden en boeien van klanten en kandidaten. Je volgt ontwikkelingen op de arbeidsmarkt als recruiter op de voet.

Doorleren na deze opleiding

Na de opleiding kun je doorstromen naar het hbo.  

Aanmelden voor de opleiding intercedent

Via de aanmeldbutton meld je je direct aan voor deze opleiding op het Dulon College.
 

Waarom kiezen voor deze opleiding bij het Dulon College?

Als je wilt groeien, moet je jezelf kunnen zijn. Dan sta je ook als leidinggevende het meest in je kracht. Op het Dulon College in Ede kan en mag jij dat. In een veilige sfeer met veel persoonlijke aandacht en begeleiding, krijg je de kans om jezelf in de breedte en de diepte te ontwikkelen. Je wordt uitgedaagd om te worden wie je bent met álles wat je in je hebt, zodat je versteld staat van wat je kunt bereiken. Jij bepaalt zelf hoe je leert, kiest je eigen uitdagingen en maakt er zelf iets mooi van. Dus, waar ga je naartoe?

✓ Gepersonaliseerd onderwijs                 ✓ Kleinschalig georganiseerd

✓ Regie over je eigen leerproces             ✓ Hoge slagingspercentages