Commerciële dienstverlening Ede

Junior accountmanager (BOL) - Ede

Aanmelden

Een opleiding accountmanager op het mbo volgen? Als je kiest voor de opleiding junior accountmanager in Ede op het Dulon College, word je de regisseur van je eigen leerproces. Je leert alle fijne kneepjes van het vak, terwijl je je eigen pad mag bewandelen. Zo ben jij straks accountmanager met je eigen, unieke karakter. Bepaal het zelf!

Iets voor jou als je:

✓ Eenvoudig contacten legt              ✓ Je mondeling en schriftelijk goed kunt uitdrukken  

✓ Representatief bent                       ✓ Een goed commercieel inzicht hebt

Over de opleiding junior accountmanager

Tijdens de opleiding mbo junior accountmanager leer je alles over de wereld van marketing, sales en marktonderzoek. Dit zodat jij straks intensief contact met klanten kunt onderhouden en hen tot in de kleinste bijzonderheden kunt bedienen. Je leert daarom allerlei commerciële vaardigheden, zoals onderzoek doen naar de klant, verkoopgesprekken voeren, prijsonderhandelingen aangaan, offertes opstellen en hierover onderhandelen.

Ook leer je zakelijk communiceren in het Nederlands en Engels. Je werkt aan opdrachten en oefent volop in de praktijk door enkele keren stage te lopen.

Jouw carrière als junior accountmanager

Junior accountmanager, wat is dat? Als junior accountmanager zullen je werkzaamheden vooral met contact met klanten te maken hebben. Je zult dus veel zaken doen met andere bedrijven (business-to-business of B2B) en bent veel onderweg of op bezoek bij klanten (‘accounts’). Je werkt bij een commerciële afdeling in het midden- en kleinbedrijf (mkb) of bij een grote onderneming, waar je samen met je collega’s het accountteam vormt.

Wat doet een junior accountmanager? De taken op rij:

  • Contact met klanten onderhouden
  • Klanten informeren over de nieuwste ontwikkelingen rondom diensten of producten die jouw bedrijf verkoopt
  • In verkooptrajecten meedenken over totaaloplossingen
  • Plannen en analyses maken
  • De markt onderzoeken en recente ontwikkelingen bestuderen
  • ‘New business’ voor de organisatie signaleren
  • Promotieactiviteiten uitvoeren
  • Aftersales

Doorleren na je junior accountmanager mbo-opleiding

Als kersverse mbo junior accountmanager kun je direct aan de slag gaan, maar je kunt ook doorstromen naar het hbo voor een vervolgopleiding. Bijvoorbeeld de opleiding hbo sales- & accountmanagement.

Waarom de opleiding accountmanager op het Dulon College?

Als je wilt groeien, moet je jezelf kunnen zijn. Op het Dulon College in Ede kan en mag jij dat. In een veilige sfeer met veel persoonlijke aandacht en begeleiding, krijg je de kans om jezelf in de breedte en de diepte te ontwikkelen. Je wordt uitgedaagd om te worden wie je bent met álles wat je in je hebt, zodat je versteld staat van wat je kunt bereiken. Jij bepaalt zelf hoe je leert, kiest je eigen uitdagingen en maakt er zelf iets mooi van. Dus, waar ga je naartoe?

✓ Gepersonaliseerd onderwijs                     ✓ Kleinschalig georganiseerd

✓ Regie over je eigen leerproces                 ✓ Hoge slagingspercentages

Studie in Cijfers Commercie BOL-4

Studie in Cijfers 

In Studie in Cijfers staat informatie over jouw opleiding en de kans op een baan en stage in jouw regio, naast het landelijk gemiddelde. Samengesteld door SBB. SBB gebruikt hiervoor eigen informatie en gegevens van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en de landelijke jongerenorganisatie JOB.

Studie in Cijfers Commercie

Wordt dit 'm?

Meld je dan hier direct aan!

Twijfel je nog?

Stuur dan een mail met jouw vraag naar steljevraag@duloncollege.nl

Niet wat je zocht?

Wij kunnen met je meedenken.

Klik hier om hulp te krijgen bij de studiekeuze.

Terug naar alle opleidingen.