Medewerker facilitaire dienstverlening BOL Ede

Leidinggevende travel & hospitality (BOL) - Ede

Aanmelden

Wil jij een uitdagende toekomst in de toeristische sector tegemoet gaan? Dan is de opleiding leidinggevende travel & hospitality op het Dulon College in Ede jou op het lijf geschreven. Kom je ook je horizon verbreden en jouw grenzeloze mogelijkheden ontdekken? Lees alles over de opleiding en meld je aan.

Iets voor jou als je:

✓ Leidinggevende kwaliteiten hebt           ✓ Ondernemend en proactief bent

✓ Commercieel bent ingesteld                  ✓ Graag service aan mensen verleent

Over de opleiding leidinggevende travel & hospitality

Als je wordt opgeleid tot leidinggevende in het toerisme, leer je alles over wat er komt kijken bij het waarmaken van de vakantiedromen van gasten. Je leert alle kanten van het vak tot in de puntjes beheersen en ontwikkelt daarbij een uitstekende beroepshouding, zodat je een goed voorbeeld kunt zijn voor minder ervaren collega’s.

Je gaat in theorie- en praktijklessen veel aandacht besteden aan toeristische topografie, algemene reiskennis, vervoers- en verblijfsmogelijkheden en verzekeringen. Financiële, administratieve en personele zaken komen ook aan bod. Daarnaast werk je aan je sociale, communicatieve en commerciële vaardigheden – onder andere door naast Nederlands en Engels nog één taal (Spaans, Duits of Frans) te volgen. En wanneer je gaat stage lopen, kan dat zowel in binnen- als buitenland. Dat is nog eens je grenzen verleggen!

Jouw carrière als travel & hospitality leidinggevende

Met een diploma van een mbo 4-opleiding travel & hospitality op zak, heb je volop keuze in een breed werkterrein. Ga bijvoorbeeld aan de slag bij de frontoffice van een hotel of vakantiepark, bij een reisbureau of touroperator of bij een VVV- of ANWB-kantoor. Je kunt zelfs een eigen reisorganisatie beginnen! Jij hebt hoe dan ook een afwisselende baan, waar je zowel uitvoerend werk doet als verantwoordelijk bent een afdeling of filiaal. Jij:

  • Adviseert en begeleidt gasten
  • Regelt boekingen en reserveringen
  • Schakelt tussen de medewerkers en de ondernemer
  • Bent dé specialist in alle onderdelen van het verkoopproces
  • Geeft de juiste toeristische informatie op het juiste moment
  • Hebt ook kennis van bedrijfseconomie, marketing en personeelsmanagement
  • Houdt ontwikkelingen, trends en commerciële mogelijkheden bij en vertaalt deze naar kansen voor de organisatie waar je werkt

Doorleren na leidinggevende travel & hospitality niveau 4

Wil je nog meer binnen de wereld van toerisme ontdekken? Dan kun je na je opleiding travel & hospitality mbo 4 doorstromen naar het hbo. Bijvoorbeeld naar een opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs (HTRO) of een opleiding Vrijetijdsmanagement.

Waarom leidinggevende travel en hospitality op het Dulon College?

Jezelf kunnen zijn is een belangrijke voorwaarde om als mens te kunnen groeien. Op het Dulon College heb jij het daarom zelf voor het zeggen. In een veilige sfeer met veel persoonlijke aandacht en begeleiding krijg jij de kans om jezelf in de breedte en diepte te ontwikkelen. Je zult versteld staan van je eigen mogelijkheden!

✓ Gepersonaliseerd onderwijs                 ✓ Kleinschalig georganiseerd

✓ Regie over je eigen leerproces             ✓ Hoge slagingspercentages

Aanmelden mbo 4 opleiding leidinggevende travel & hospitality

Via de aanmeldbutton meld je je direct aan voor deze opleiding op het Dulon College.

Studie in Cijfers

In Studie in Cijfers staat informatie over jouw opleiding en de kans op een baan en stage in jouw regio, naast het landelijk gemiddelde. Samengesteld door SBB. SBB gebruikt hiervoor eigen informatie en gegevens van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en de landelijke jongerenorganisatie JOB.

Studie in Cijfers Travel, leisure & hospitality BOL