Medewerker facilitaire dienstverlening BOL Ede

Medewerker facilitaire dienstverlening (BOL) - Ede

Aanmelden

Iets voor jou?

Jij bent nauwkeurig, vindt het leuk om met mensen om te gaan en houdt van afwisseling. Als duizendpoot steek je graag de handen uit de mouwen en ondersteun je anderen waar nodig.

Beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar (numerus fixus)

Voor deze opleiding in Ede geldt dat er in 2021 - 2022 een beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar zijn, namelijk 75*. Dit heeft te maken met het aantal beschikbare stageplaatsen bij de opleiding en beroepsbeeld. 
Plaatsing gebeurt op volgorde van aanmelding. Daarbij hanteren wij een wachtlijst.

* Dit is het totaal aantal opleidingsplaatsen voor de opleidingen Medewerker (Financiële) Administratie, Medewerker Secretariaat en Receptie,  Medewerker Facilitaire Dienstverlening, Medewerker Sport en Recreatie en Medewerker ICT Support samen (Team Service & Support).

De opleiding Medewerker Facilitaire Dienstverlening

Je leert de vele aspecten van de facilitaire dienstverlening kennen, denk aan catering en vergaderservice, onderhoud van gebouwen, postkamerwerkzaamheden, maar bijvoorbeeld ook archiveren en kassabeheer. Je wordt opgeleid om dienstverlenend te werken. Naast vakken als catering, logistiek en risicopreventie, leer je ook veel in de praktijk. Met dit diploma op zak weet jij precies hoe je allerlei dienstverlenende werkzaamheden en taken uitvoert binnen een organisatie of bedrijf.

Jouw carrière

Als facilitair medewerker sta je aan de basis van een bedrijf of organisatie. Je hebt oog voor dienstverlening en gastvrijheid, maar ook voor het gebouw en de omgeving. Jouw werk is heel afwisselend. Je assisteert bijvoorbeeld bij cateringwerkzaamheden (zoals maaltijdbereiding en het aanvullen van automaten en buffetten) en helpt met het bedienen van de gasten. Samen met collega’s zorg je ervoor dat de keuken netjes is en blijft. Wanneer een lamp kapot gaat, ben jij degene die deze vervangt. Je neemt de telefoon op en assisteert bij een evenement. Dankzij deze veelzijdige opleiding kun je aan de slag op veel locaties, bijvoorbeeld bij een recreatie- of pretpark, hotel, sportcomplex, vergadercentrum, bungalowpark, verpleeghuis, school of ziekenhuis.

Team Service & Support

Team Service & Support

Vind je het moeilijk nu al een keuze te maken voor een opleiding? Dan is het mogelijk een gemeenschappelijk basisjaar te volgen. Je schrijft je in voor een opleiding op niveau 2 maar maakt deel uit van het Team Service & Support. Van dit team maken studenten uit meerdere opleidingen deel uit. Na het basisjaar weet je zeker welke opleiding het best bij je past en maak je de juiste keuze. Voordeel is dat je kunt wisselen van opleiding zonder  vertraging op te lopen.  

Vooropleiding 

•vmbo-diploma basisberoepsgerichte leerweg (bbl)  
•mbo-diploma op niveau 1

Bekijk de mogelijkheden op: Team Service & Support

Bijsluiter