Overslaan en naar de inhoud gaan Skip to footer Skip to search Skip to menu

Medewerker Fastservice

Voor jou niets zo belangrijk als een tevreden gast.

Iets voor jou als je:

  • Goed kunt samenwerken
  • Nauwkeurig, flexibel en stressbestendig bent
  • Gastvrij bent ingesteld
  • Sterke communicatieve vaardigheden hebt

Over de mbo-opleiding medewerker fastservice

Als medewerker fastservice werk jij bijvoorbeeld in een cafΓ©, kantine of zelfbedieningsrestaurant. Tijdens deze opleiding fastservice leer jij alles over werken op zo’n kleinschalige horecalocatie. Je komt alles te weten over gastvrijheid, hygiΓ«ne, arbo, veiligheid, apparatuur, horecaregels en voorraad beheren. Je leert hoe je de omgeving werkklaar maakt en hoe je producten moet verkopen en distribueren. Ook kun je keuzedelen volgen om meer te leren over verschillende onderwerpen binnen het vakgebied. Met zo’n veelzijdige ontdekkingstocht heb jij straks meer dan genoeg keuze voor een vervolgopleiding en veel kansen op de arbeidsmarkt.

Jouw carrière als medewerker fastservice

Na de opleiding medewerker fastservice kun je op veel verschillende plekken in de horeca aan de slag. Bijvoorbeeld een koffiebar, broodjeszaak, ijssalon, pizzeria, pannenkoekenhuis, sportkantine, fastfoodrestaurant, of bedrijfs- of sportkantine. Daar zorg jij dat alles soepel verloopt. Je bedient gasten snel en vriendelijk. Je neemt bestellingen op, geeft advies over het menu en bereidt de gerechten en drankjes. Ook zorg jij dat de zaak schoon is en de producten op de juiste manier worden opgeborgen. Jouw service houdt de zaak draaiende!

Doorleren na mbo-opleiding fastservice niveau 2

Wil je meer na je mbo medewerker facilitaire dienstverlening niveau 2? Stroom dan door naar niveau 3. Op Dulon College vind je verschillende mbo 3-opleidingen. Je docenten en studieloopbaanbegeleider kijken graag samen met jou waar jouw talenten en mogelijkheden liggen en welke richting jij straks op kunt.

Waarom de opleiding medewerker fastservice op Dulon College in Ede?

Jezelf kunnen zijn is een belangrijke voorwaarde om als mens te kunnen groeien. Op Dulon College heb jij het daarom zelf voor het zeggen. In een veilige sfeer met veel persoonlijke aandacht en begeleiding krijg jij de kans om jezelf in de breedte en diepte te ontwikkelen. Je zult versteld staan van je eigen mogelijkheden!

  • Gepersonaliseerd onderwijs
  • Kleinschalig georganiseerd
  • Regie over je eigen leerproces
  • Hoge slagingspercentages

FACT & FIGURES

Lees hier alle handige facts & figures over jouw opleiding. Je vindt hier informatie over de opbouw van de leerjaren, vakken en extra info.

Meeloopdagen

Nieuwsgierig hoe het is om bij Dulon College te studeren? Loop een dagje mee!

Meer informatie

Benieuwd naar onze open dagen

Benieuwd naar onze open dagen? Klik hier voor meer informatie.

Meer info