Opleidingen

Medewerker Fastservice (BOL) - Ede

Aanmelden

Iets voor jou?

Jij kunt goed samenwerken, bent nauwkeurig, stressbestendig, gastvrij flexibel en communicatief sterk. Voor jou is de tevreden gast het meest belangrijk. 

De opleiding Medewerker Fastservice

Tijdens de opleiding leer je werken als medewerker in een kleine horeca omgeving, denk aan: bedrijfsrestaurant, kantine van een sportcomplex, lunchcafe of zelfbedieningsrestaurant. Je leert de bedrijfsruimte werkklaar maken en de fastservice-producten verkopen en distribueren. Je komt alles te weten over gastvrijheid, hygiëne, Arbo, veiligheid, apparatuur, horecaregels en voorraad beheren. 

Ook volg je de algemene vakken Nederlands, rekenen en loopbaan en burgerschap. 
Tijdens de opleiding kun je keuzedelen volgen om meer te leren in jouw vakgebied. Het vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en het vergemakkelijkt de doorstroom naar een vervolgopleiding.

Jouw Carriere

Na de opleiding kun je aan de slag in bijvoorbeeld een pizzeria, koffiebar, fastfoodrestaurant, pannenkoekenhuis, snackbar, broodjeszaak, ijssalon of bedrijfskantine. Daar zorg jij dat de gasten snel en vriendelijk geholpen worden. Je neemt de bestelling op, geeft advies over het menu en maakt de gerechten of dranken klaar. Ook zorg jij dat de zaak schoon is en de producten op de juiste manier worden opgeborgen.