opleiding medewerker financiele administratie ede

Medewerker (financiële) administratie (BOL) - Ede

Aanmelden

Iets voor jou?

Jij bent nauwkeurig, werkt graag met cijfers en je kunt goed met mensen overweg. Handel & Administratie als sectorkeuze op het vmbo is handig.

Beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar (numerus fixus)

Voor deze opleiding in Ede geldt dat er in 2019 - 2020 een beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar zijn. Dit heeft te maken met het aantal beschikbare stageplaatsen bij de opleiding en beroepsbeeld.

De opleiding Medewerker (Financiële) Administratie 

Je leert de (financiële) administratie door veel in projecten en simulaties te oefenen. Je leert agenda’s bijhouden, telefoongesprekken afhandelen en bezoekers ontvangen. Daarnaast verwerk je gegevens in de financiële administratie zoals inkoopfacturen en pakbonnen. Op school volg je ook vakken als Nederlands, Engels en ICT. Beroepspraktijkvorming (stage) neemt een belangrijke plaats in. 

Jouw carrière

Je kan werken op de financiële afdeling van een bedrijf. Jij kunt daarom bij veel verschillende bedrijven aan de slag, dit varieert van een kleine onderneming tot een groot bedrijf. Je voert gegevens in op de computer, neemt de telefoon aan en handelt de post af. Je ondersteunt collega’s bij hun administratieve taken en je houdt verschillende gegevens netjes bij. 

Team Service & Support

Team Service & Support

Vind je het moeilijk nu al een keuze te maken voor een opleiding? Dan is het mogelijk een gemeenschappelijk basisjaar te volgen. Je schrijft je in voor een opleiding op niveau 2 maar maakt deel uit van het Team Service & Support. Van dit team maken studenten uit meerdere opleidingen deel uit. Na het basisjaar weet je zeker welke opleiding het best bij je past en maak je de juiste keuze. Voordeel is dat je kunt wisselen van opleiding zonder  vertraging op te lopen.  

Vooropleiding 

•vmbo-diploma basisberoepsgerichte leerweg (bbl)  
•mbo-diploma op niveau 1

Bekijk de mogelijkheden op: Team Service & Support

Bijsluiter